Разкрития за кървавото убийство на Къро в ЮАР СНИМКИ

Говорителят на полицейската служба в ЮАР полк. Андре Траут заяви, че четирите тела са били открити около 8:20 часа сутринта местно време в четвъртък

Медиите в ЮАР съобщават за четирима убити българи – двама мъже и две жени. Телата им са открити в Констанция, зелено предградие на Кейптаун.

Все още не са известни мотивите за стрелбата, съобщават южноафрикански медии.

Според информация на БЛИЦ подземният бос е бил застрелян, заедно с жена си, едно от децата си и домашната прислужница. По данни на южноафриканските власти обаче убитите са на възраст между 40 и 50 години.

Нова телевизия съобщава, че децата на Къро не са пострадали по време на покушението. Те били на училище по време на стрелбата.

Има възможност единият от тях да е бодигардът на Къро, а не детето му, както първоначално бе съобщено. Все още не са ясни имената на всички жертви.

Кой бе Къро – последният Дон?

Говорителят на полицейската служба в ЮАР полк. Андре Траут заяви, че четирите тела са били открити около 8:20 часа сутринта местно време в четвъртък.

„Полицията е пристигнала на местопрестъплението“, каза Траут.

Все още не става ясно и какви са мотивите за масовото убийство в Констанция.

 

 

Междувременно местни медии разпространиха първи снимки от мястото на убийството на Красимир Каменов. На тях се виждат полицейски автомобили и опъната лента за местопрестъпление.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене