Фурор: Борисов се яви на разпит с черна лимузина, фенове скандират „Бойко“

Днес той е призован на разпит в Софийската градска прокуратура по разследването, известно като „Барселонагейт“

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви на разпит. той пристигна с черен джип, който влезе в подземния паркинг на сградата.

 Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха пред прокуратурата в знак на подкрепа на лидера на политическата формация Бойко Борисов. 

Днес той беше призован на разпит в Софийската градска прокуратура по разследването, известно като „Барселонагейт“.

Борисов е получил и втора призовка – за разпит във Върховната касационна прокуратура по сигнал за твърдения за корупция и злоупотреба с власт.

Депутатите от ГЕРБ-СДС заявиха пред медиите, че присъстват, за да покажат подкрепата си за лидера. Те изразиха мнение, че не разбират защо постоянно се претоплят стари манджи. Те обясниха, че не знаят дали Иван Гешев го привиква. Според тях се цели да се осуети съдебната реформа, както и опитите да се направи кабинет.

„Това е символно присъствие в подкрепа на нашия лидер“, обяви Даниел Митов, докато симпатизантите на Борисов крещяха „Бойко“.

Сред част от присъстващите са и повечето депутати от ГЕРБ – Вежди Рашидов, Лъчезар Иванов, Младен Маринов, Деница Сачева, Тома Биков, Румен Христов, Петър Николов, Костадин Ангелов, Делян Добрев, Даниел Александров, Христо Гаджев, Николай Нанков, Красен Кралев, Александър Ненков и други.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене