СКАНДАЛЕН ЗАПИС! САРАФОВ, КОЙТО ГО Е „СТРАХ, ЧЕ ГЕШЕВ ЩЕ ГО УБИВА“, СЕ КЪЛНЕ В ПРИЯТЕЛСТВО: „ПОХАРЧИХА МЕ СИГУРНО, АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ…“ /АУДИО ЗАПИС!/

Това е част от аудио запис от разработка на ДАНС, която закова „невидимия дрон“ на АФЕРА.

На него се чува разговор между Борислав Сарафов и главния прокурор Иван Гешев.

Борислав Сарафов, който запенено вчера четеше от листче как искал охрана, защото „познавал този човек /б.р. Иван Гешев/ и го било страх да не го убие, иначе обяснява в засечения разговор, как „играта продължава“ „прегрупира се“ и му се кълне в приятелство. Както и отговаря на въпроса на Гешев: „Нали знаеш, че те похарчиха и тебе?“, с „Ами… Сигурно, ама какво да се прави…“.

Сарафов е твърде възбудено обстоятелствен, чак подозрително оправдаващ се, кълнейки се в „приятелство“, докато Гешев е твърде обран.

Видно от записа може ясно да се прецени възможно ли е изобщо да се вярва на Борислав Сарафов в купищата му изявления пред медиите и е крайно време на светло да излезе ОНЗИ, който го е вкарал в „играта“, и който го „прегрупира“, и го ръководи като кукла на конци в нея.

Тази сутрин „невидимия дрон“ на АФЕРА засече и изключително нервни състояния, чак до истерия, в близки среди до Бойко Борисов, които очаквали… „записи“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене