Ужас в Югозапада! 13- годишно момиче забременя и после

 

21-годишен младеж от с. Микрево, община Струмяни, получи условна присъда за секс с 13-годишно момиче, което после му родило и бебе.

Окръжният съд – Благоевград даде 2 г. условно с 3-годишен изпитателен срок на Д. М. Първото обвинение срещу младежа е, че на 17 януари 2020 г. в дома си той извършил сексуален контакт с 13-годишно момиче. Второто обвинение е, че от 21 януари до 20 март 2020 г., без да е сключил брак, е живял на съпружески начала с момичето.

Двамата се запознали в социалните мрежи и в началото общували чрез съобщения, тъй като момчето работило в София. Впоследствие той посетил училището, където момичето учело, и се запознали на живо. Продължили да общуват. Майката на девойката разбрала за връзката и се опитала да я спре, но ученичката продължила да общува с Д. М. На 17 януари 2020 г. той я поканил да му гостува в дома му в Микрево. Там двамата осъществили полов контакт доброволно, без сила или заплаха от страна на младежа. После девойката се прибрала в къщи и четири дни по-късно отишла да живее в дома му. Останала при него два месеца – до 20 март 2020 г., след което се прибрала при родителите си в Сандански, тъй като не желаела да живее повече при любимия си.

Вследствие на половите контакти, които имала, забременяла и родила дете. Със случая били запознати социалните служби, а прокуратурата повдигна двете обвинения срещу младежа. На две инстанции съдът го призна за виновен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене