Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

Съпругата и децата на Ангел Христов движат без охрана в Дупница, слух уби главата на семейството в Дубай

Децата на безследно изчезналия Ангел Христов – Елен и Виктор, и съпругата му Радмила от три месеца се движат сами, без охрана. Тримата цял живот бяха придружавани на всяка крачка от гардове. С тях винаги беше ескорт от най-малко две бронирани джипки. Всички охранители на семейството са освободени.

 

Гласят д-р Стойчо Кацаров за зам.-министър на здравеопазването, дупничанинът: Не ламтя за постове

Дупничанинът д-р Стойчо Кацаров има шанс да се завърне в Министерството на здравеопазването като заместник на новия министър д-р Петър Москов във втория кабинет „Борисов”. Кацаров бе депутат в 38-ото и 39-ото народно събрание и зам.-министър на здравеопазването от 1999 до 2001 г. в правителството на Костов. Командира обаче освобождава Кацаров от поста по негова молба.

 

Виолета, Емилия и Людмил делят стая с плъхове, без ток, тоалетна и вода в Сандански, искат общинско жилище

Семейството Виолета, Емилия и Людмил съжителстват с плъхове, без ток и вода в 21-ви век в Снадански. Майката и двете й деца живеят в условия, които рядко някой би могъл дори да си представи. Тримата споделят мизерията с надежда община Сандански да им отпусне общинско жилище.

 

Гольовци се налагаха със сопи и секири заради смрад от конски фъшкии в Кюстендил, Асен Траянов със счупена ръка и пукнат череп след побоя 

Кюстендилските роми от най-известния клан на Гольовците в ромската махала на Кюстендил се млатиха със секири и сопи заради миризмата на конско гюбре. Инцидентът възникна на улица „София“ в града. Тогава двамата братя Ангел Трайчев /26 г./ и Мартин Трайчев /30 г./ направили забележка на роднините си Асен Траянов /38 г./ и Славчо Траянов /33 г./ за носещата се миризма на конски изпражнения, складирани пред дома им.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене