Дневен хороскоп за 10 май

Овен

Психоемоционалният фон днес не е много благоприятен за вас. Ще усещате необяснимо напрежение и най-добре е да действате повече и да не трупате обиди. Мигренни болки е най-добре да лекувате с повече движение и чист въздух в допълнение към стандартните процедури.

null - 3Телец

Може да не започнете с нужния ентусиазъм този ден, но с напредването на деня, настроението ви ще се повиши. Днес дори може да имате неочакван късмет, което силно ще ви изненада.

null - 4Близнаци

Заради някакви неидентифицирани вътрешните противоречия днес ще изглеждате доста кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете емоциите си или поне не си изкарвайте лошото настроение на околните.

null - 5Рак

Това едва ли ще е най-добрият ви ден, но при добре желание бихте могли да свършите доста работа. Предизвикателства ще имате достатъчно. Добре е да проявите повече такт и търпение към хората, с които работите.

null - 6Лъв

Ангажиран ден, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.

null - 7Дева

Ще имате добро самочувствие и ще се чувствате достатъчно енергични. За творческите личности денят изключително плодотворен. Ще имате достатъчно енергия и търпение да изпълните обещанията си.

null - 8Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.

null - 9Скорпион

Денят може да се окаже доста забързан, така че е добре още от сутринта да си направите план за действие. Ангажименти и предложения за работа няма да ви липсват, но не всички ще са достатъчно сериозни.

null - 10Стрелец

Не се опитвайте да контролирате онова, което не зависи от Вас. Доверете се на интуицията, но по-важното – повярвайте, че всичко ще се нареди по най-добрия за Вас начин.

null - 11Козирог

Много добър и силен ден. Вярвайте в приятелите си и в силата на добрите си постъпки. Днес всичко ще се случва по-лесно и по-добре за Вас.

null - 12Водолей

Трябва да сте наясно какво точно искате, за да успеете да го постигнете. Стари приятели също биха могли да ви помогнат със съвет или услуга, само се определете. Не се поддавайте на изкушението да похапнете и да пийнете повечко.

null - 13Риби

Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и дръзко да демонстрирате своите намерения, но поне сте убедени, че сега е моментът да направите нещо за себе си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене