Хороскоп за 4 май

ОВЕН
Някои от Овен са притеснени днес за отношенията си с човек, на чиято помощ разчитат. Това ще създаде известни аномалии и няма да бъдете достатъчно активни на работното си място. Опитайте да не се поддавате на състоянието си и не действайте против интересите си.

ТЕЛЕЦ
Много от пречките, които ще възникнат по делови и лични въпроси в четвъртък, са по ваша вина. Пропускате важни неща за сметка на маловажните. Вслушайте се в думите на хората около вас, на които вярвате, те ще внесат яснота. После можете да разчитате на личния си шанс, който сега не е за пренебрегване, за да постигнете желания успех.

БЛИЗНАЦИ
Продуктивен е четвъртък за професионалната ви дейност. Повечето от знака ще действат почти безапелационно за разрешаване на текущите си проблеми. Няма да ви липсва приятелска подкрепа и добри съвети, приемете ги безрезервно. Някои може да останат разочаровани от съдебни отношения за имоти.

РАК
Ако Раците са по-упорити днес, ще се радват на придобивки в служебно отношение, но не задължително материални. Не допускайте грешката да търсите помощ от шефовете или да искате личен разговор с тях, сега не му е времето. При мнозина предстои процес на преоценка, който ще причини промени както в личния, така и в професионалния живот.

ЛЪВ
Дискомфорт в настроението ви сутринта ще възпрепятства служебни дела, които ще отложите във времето. Днес трябва да разчитате най-вече на контактите си, в много случаи ще преминат в атмосфера на близко общуване и с непознати хора на събиране или делови коктейл.

ДЕВА
В четвъртък вие сте не просто активни, ще бъдете фурии в деловите ангажименти и вечерта ще се учудите колко работа сте прехвърлили. Много добра възможност ще ви предложат контактите и запознанство с нов човек у дома ви или на приятелска сбирка. На някои ще им направят изгодно предложение, но не вярвайте на празни думи.

ВЕЗНИ
За този знак четвъртък е ден за високи постижения, не се самоограничавайте и ще се радвате на добри резултати, които ще повишат възнаграждението ви. Можете да разчитате и на влиятелна помощ във връзка с развитието на делата ви. Действайте в рамките на норматива и гледайте да свършите всичко запланувано. Всеки пропуск на важен въпрос ще се проточи в следващите дни в „ходене по мъките“.

СКОРПИОН
Вие сте притеснени и с ясно изразена подозрителност. Невъзможно ви е да решите домашни проблеми, обикновено това се дължи на недобра преценка и тактика и пренебрегване на важни фактори. Помислете, отхвърлете от ума си всичко, което само изглежда примамливо, най-голямата ви нужда сега са парите.

СТРЕЛЕЦ
Днес може сами да провалите плановете си, като си създавате препятствия – държите се подозрително и особено изнервящо с околните. Четвъртък ще бъде успешен за тези, чиято работа е свързана с пътуване и командировки. Други ще получат придобивки от продължителна съвместна дейност. Трети, които дълго са очаквали помощ от някого, най-после ще я получат и могат да разчитат на успех.

КОЗИРОГ
Днешният ви ден ще започне с неприятности у дома, което рефлектира върху дейността ви, и през целия ден ще бъдете разсеяни. Повечето имат желание да се отпуснат в приятелска компания или мечтаят за развлечения. Евентуално пътуване днес е добро за придобивки. Внимавайте, финансовите ви притеснения ще се проявят в мнителност спрямо хора, от които зависи решаването им.

ВОДОЛЕЙ
Четвъртък ви е труден ден, но не се отчайвайте и не спирайте да изпълнявате задълженията си. На ваша страна са професионализмът, дипломацията и коректният ви начин на действие, което винаги и навсякъде е плюс. Ще имате положителни бизнес контакти, някои ще постигнат конкретни договорености. От днес започва период на промени – първо в дома ви, после и във всички сфери на живота ви.

РИБИ
Неочаквани пречки ще провалят уговорени срещи днес, което ще причини недоверие и съмнение в чуждата лоялност у някои Риби. Не си проваляйте деня, той е доста добър за финансови операции и придобивки. Бизнесмените ще получат известие – покана за дейност в нова сфера. Активността на други в обществото никак няма да е излишна, ще спечелите приятелството на нови хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене