Тежка катастрофа в Югозапада! Има пострадали деца

 

На 02.05.2023 г. около 12.50 часа, при ясно време и сух асфалт, на АМ „Струма“ в посока бул. „Европа“ в гр. Сандански, правоспособна водачка на 53 години от София, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Кади“, не спазва пътен знак Б2, отнема предимство на пътя и се удря странично в лек автомобил „Волво“, управляван от правоспособен водач на 38 години от Сандански.

В резултат на удара са пострадали леко двамата водачи – жената е с охлузни рани в областта на лява китка, а мъжът – с натъртване в дясното рамо. След преглед в медицинско заведение същите са освободени за домашно лечение без опасност за живота.

Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. В РУ Сандански е изготвена докладна записка по случая.

На 02.05.2023 г. около 12.20 часа на АМ „Струма“, при ясно време и сух асфалт, правоспособен водач на 29 години от гр. Радомир, управлявайки лек автомобил „Субару“ поради движение с несъобразена скорост, удря намаляващия пред него скоростта на движение автомобил „Мерцедес Вито“, управляван от 45-годишен гражданин на Румъния.

В резултат на последвалия страничен удар между двата автомобила са пострадали леко две деца, возещи се в мерцедеса. След извършен преглед в медицинско заведение, децата на 4 и 6 години , са освободени без наранявания. Водачите са тествани за алкохол, а пробите са отрицателни. За случая в РУ Сандански е изготвена докладна записка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене