Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

Педагожката Катя Янакиева от Самоков: Намерих вилата си пълна с канабис, аз сигнализирах полицията, не зная защо са укрили случая

„Аз лично намерих канабиса в къщата и се обадих в полицията. Влязох в къщата и заварих в една от стаите простори, на които съхнеше канабис, духалки и разклонител. Бях шокирана“, това обяви пред репортер на вестник „Вяра” педагожката Катя Янакиева от Самоков по повод разследването срещу петима полицаи, заподозрени в опит да прикрият следи на наркопласьори, превърнали необитаема вила в нарколаборатория в Самоков.

 

Легендарната биатлонистка Анастасия Петрова смени ваксата с лак за нокти, грабна диплома от елитна школа от Москва

Легендарната биатлонистка Анастасия Петрова, която е една от водещите маникюристки в Дупница, грабна диплом от най-добрата и голяма школа в света „Ноктевой сервиз-Москва” на Виктория Евтушенко. Тя защити дипломна работата и стана магистър със статут на висше образование и вече е преподавател във филиал в школата в София.

 

Бившият затворник Валентин Атанасов от Перник намери чанта с пари и я върна, собственикът Радослав: Нищо не е пипнато

Бившият затворник Валентин Атанасов от Перник, който излежа присъда в затворническото общежитие в дупнишкото село Самораново, намери чанта с пари и документи и я върна на собственика й. Валентин Атанасов е прекарал над 20 години по българските затвори за магистрални грабежи, съмнителни сделки, обири. На свобода е от 6 март тази година.

 

Племенникът на Ненко Темелков Станислав Владимиров влезе във висшето ръководство на БСП, стана организационен секретар

Пернишката организация на БСП има свой представител в националното висше ръководство в лицето на Станислав Владимиров. Бившият народен представител в 42-рия парламент Станислав Владимиров става организационен секретар заедно с Антон Кутев. Станислав Владимиров е племенник на лидера на БСП в Перник – Ненко Темелков.

 

С решение на Върховния административен съд: Шефката на Регионалния инспекторат в Кюстендил Радостина Новакова сe връща на бял кон, бута Стела Мицова от началническия стол 

Радостина Новакова победоносно се връща като шефка в Регионалния инспекторат по образованито. Решението е на Върховния административен съд, който възстанови Новакова на началническия пост. Решението на върховните магистрати ще влезе в сила в 14-дневен срок от обявяването му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене