Обявата е частна и всяка претенция за комисионни от страна на която и да е агенция и/или посредник между мен и купувача ще бъде отхвърлена

Обявиха за продан вилния комплекс „Прав Камен!“

ОбЯВИХА за продан вилния комплекс „Прав Камен“. Комплексът се намира  подножието на Западните Родопи, в непосредствена близост до праисторическо тракийско светилище „Градище”, на 2 км. от с. Долно Дряново и на 4 км. от с. Долен, се намират новооткритите къщи за гости „Прав Камен”, разположени в едноименната местност.

На 100 м. от къщите се намира и камъкът, наподобяващ човешка глава, който дава името на комплекса.

Ето и информацията от обявата:

Къщи затворен комплекс с РЗП 864кв.м. с парцел 2180кв.м. с.Крушево, общ. Гърмен, обл. Благоевград Линк за видео: https://fb.watch/exVD6zgw2f/ Затвореният комплекс от къщи се намира в землището на с. Крушево, местност Варника . Обща РЗП – 864 кв.м. със собствен парцел: 2180 кв.м. Акт 16 от 2016г. Комплексът от къщи е собственост на физическо лице и няма обременености с тежести. Действащ обект с капацитет 6 апартамента/ 12 самостоятелни стаи. Комплекс от Къща 1 и Къща (идентични, огледално обърнати): Къщите са общо 6 броя залепени по три една до друга обособени в Къща 1 и Къща 2. Общ брой апартаменти 6 броя. Общ брой самостоятелни стаи 12 броя. Обща площ 372 кв.м. Етажност – 2 етажа Обща застроена площ на къща: 372 кв.м., от които ет. 1 – 186 кв.м., с 3 апартамента по 56 кв.м., ет. 2 186 кв.м., с 6 самостоятелни стаи по 25кв.м.и санитарен възел по 6 кв.м Апартаменти изцяло оборудвани и обзаведени: Всеки апартамент е с площ 56 кв.м. – спалня, санитарен възел с душ кабина, хол с кухненски бокс, ТВ, палетна камина за отопление на апартамента. Пред всеки апартамент има навес от 6 кв.м. с маса и място за почивка. Самостоятелен вход. Стаи изцяло обзаведени: Стаите са с площ 25 кв.м. и са разположени на вторите етажи. Разполагат с отделни входове, собствен санитарен възел с душ кабина и балкон. Всяка стая е обзаведена с 2 легла/спалня, гардероб, тоалетка,нощни скафчета, ТВ, балкон 6 кв.м с място за сядане. Място за хранене Върху площ от 120кв.м. е изграден обект за общо ползване – хранене, централно позициониран между Къща 1 и Къща 2, в който са разположени: рецепция 8 кв.м. кът за хранене – 80 кв.м., с капацитет 40 места на закрито и 30 на открито; малка кухня 20 кв.м., оборудвана санитарен възел 4 кв.м., с тоалетна с мивка перално помещение с мазе 65 кв.м., оборудвано.
Огледи по всяко време.
Важно!
Обявата е частна и всяка претенция за комисионни от страна на която и да е агенция и/или посредник между мен и купувача ще бъде отхвърлена.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене