Digital4Bulgaria стъпи за първи път в Благоевград, кметът Илко Стоянов откри форума на тема „Нови дигитални възможности“

Пилотната за Благоевград конференция, обединена под бранда Digital4, беше открита днес в зала „22 септември“.

Форумът на тема „Нови дигитални възможности“, осъществен в партньорство с Община Благоевград, Американски университет в България и Национална бизнес мрежа, презентира възможностите, които дигиталната среда предоставя на младите хора в града, както и на тези, които искат да подобрят позиционирането на бизнеса си.

„Благодаря на всички, които са тук. Щастлив съм, че виждам толкова млади хора сред препълнената зала и се радвам, че Община Благоевград е домакин на това събитие. Пазарите се променят бързо, но дигиталните технологии дават предимство и мобилност на бизнеса и на младите хора да се реализират, защото именно те са богатството на една община. Пожелавам на всички успех“, това каза при откриването на конференцията кметът на Благоевград Илко Стоянов.

„Благодаря, че уважихте това събитие. Днес сте тук да учите и да създавате бизнес контакти. Бих Ви помолил да се изправите и да се огледате, защото всички сте бъдещи партньори“, с тези думи един от организаторите на форума Любомир Атанасов, управител на Internet Media Group посрещна гости и участници.Конференцията е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна. Лектори с доказан опит в сферата на предприемачеството и технологиите представиха дигиталния Благоевград – реалните възможности и перспективи за развитие. Дискутирани бяха и важни за компаниите теми като дигитални възможности за малкия бизнес, стъпки при дигитализиране и стартиране на бизнес онлайн, подкаст и личен бранд в ерата на изкуствения интелект.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене