Ликвидаторът на Осама бин Ладен: Той умря като страхлива п***а

20141109.vbkpyfdbhl

Вашингтон, САЩ

Американският командос, който твърди, че е застрелял терорист номер едно на света Осама бин Ладен, каза, че лидерът на „Ал Кайда“ е умрял в страх в своето скривалище в Пакистан. Робърт Онийл, който разкри самоличността си по-рано тази седмица, каза: “Той (Осама бин Ладен) умря в страх, той знаеше, че ние сме там, за да го убием. Това беше краят“.
Онийл разкри подробности и за срещата си с роднини на загинали при атентатите от 11 септември. „Казах им едно нещо: Осама бин Ладен умря като п*тка. Само това ще ви кажа. Трябва да го знаете“. Онийл каза това в серия от интервюта, взети от журналиста Алекс Куейд, излъчени в петък.Онийл отбелязва, че за него не е имало значение кой ще пусне куршума на терориста. „Най-важното нещо, което аз научих през последните две години е, че вече няма значение, дали аз съм „Стрелеца. Въпреки негативите от това, на мен ш*бано не ми пука. Нали го убихме“, казва Онийл.

В интервютата Онийл също разказва как той и неговите колеги са се страхували, че няма да се върнат живи от мисията. „Бяхме група от момчета, които знаеха, че времето им на Земята може да върви към своя край. Затова бяхме честни един към друг. Примирихме се и никой вече не се страхуваше. Беше много яко“, казва тюленът.

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене