Без категория

Крясък „Ще станат на парчета“ вдигнал адреналина на летище „София“

20141108.sqlslaowsh

Инцидентът със самолета-„бомба“ приключи с хепиенд – пакетът е с лични вещи

Крясък „Ще станат на парчета“ предизвикал паниката на летище „София“. Това разкри пред БЛИЦ един от пътниците, който е трябвало да се качи на турския самолет в посока Истанбул.

Той обясни, че в машината първо са се качили пасажерите от първа класа. Малко преди да влязат в ръкава, останалите били спрени и отклонени в малка стаичка. Хората усетили суетене и напрежение сред екипажа от самолета, но дълго време никой не им казвал нищо. В един момент отнякъде се появил служител от поддръжката. Явно възмутен от забавената евакуация, той изкрещял към стюардесите: „Бързо! Ще станат на парчета!“ При тази реплика пътниците изпаднали в паника, но за щастие ситуацията била овладяна бързо.

БЛИЦ съобщи преди всички, че самолетът на турските авиолинии бе опразнен и отклонен на аварийна стоянка. Причина за това е съмнителен пакет под една от седалките. На място пристигнаха екипи на пожарната и полицията. В крайна сметка бе установено, че пакетът съдържа само лични вещи и случаят приключи с хепиенд. Самолетът вече се готви за обратен полет.

cheng

/БЛИЦ

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене