НАРЪЧНИК НА ПРЕДПРИЕМАЧА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Всеки начинаещ предприемач си задава хиляди въпроси.

Дали предприемачеството е за него?

Дали има необходимите качества?

Дали идеята му е достатъчно добра, за да постигне успех?

Наръчникът за предприемачи от ново поколение е практичен, конкретен и лесен за работа. Той е създаден така, че да отговори на нуждите на новото поколение предприемачи.

Ако имате идея, която искате да реализирате, като стартирате собствен бизнес, ще можете да почерпите вдъхновение от споделените в наръчника видеа и кратки истории за успешни предприемачи. Ще можете да се възползвате от опита им и да се убедите, че по пътя си всеки предприемач допуска грешки, изправя се пред различни предизвикателства и да – може да има и неуспехи. Но ако сте целенасочени и упорити, ще постигнете успех.

Какво включва наръчникът:

Предприемачество – има ли рецепта за успех

Мотивация – защо ни трябва

Самооценка – в какво сме силни, какво още ни е необходимо

Оценка на бизнес идеята

Бизнес планиране

Успешни примери на български предприемачи

Успешни примери на предприемачи от ЕС

Кой и как може да ни помогне за стартиране на бизнес

Регистрация на фирма

Чрез наръчника всеки бъдещ предприемач може да си направи самооценка като честно отговори на важни въпроси. И да види през какви трудности и предизвикателства са преминали успешни вече бизнесмени, някои съвсем млади. Кое ги е мотивирало да стартират бизнеса си? И как са го направили успешен? И още – какви ресурси ще са необходими, кой може да помогне за осъществяване на идеята и какви са стъпките за регистрация на фирма?

Благодарение на наръчника всеки може да се убеди, че и най-невъзможната бизнес идея е осъществима. Но първо трябва да се обмисли добре, да се планира внимателно и упорито да се преследват поставените цели.

В Наръчника на предприемача от ново поколение са поместени много полезни връзки с практически съвети, вдъхновяващи истории, откровения и успешни примери.

Наръчникът е достъпен онлайн на български език на следния линк:

https://issuu.com/innobus_project/docs/innobus_-_1cfdd21e010d56?fbclid=IwAR2luTMuZvImAlGNqOIr4PMGj8qnqrANM2M4n4QPODdzYz0MsaWQxqAsB_c

Така че – време е за бизнес. ТВОЯТ БИЗНЕС!


Този наръчник е създаден от „Бизнес инкубатор – Гоце Делчев“ по Договор № INNOBUS-U-03/11.10.2022 със сдружение „На фокус“ в рамките на проект „Укрепване на конкурентоспособността и екстраверсията на трансграничния бизнес чрез прилагане на иновативни и специализирани действия“, с акроним INNOBUS, финансиран по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от национални фондове на страните, участващи в Програмата.

Съдържанието на наръчника е изцяло отговорност на сдружение „На фокус“ и по никакъв начин не може да се приеме, че отразява възгледите на Европейския съюз, участващите страни, Управляващия орган и Съвместния секретариат.

 

 

 

 

 

www.greecebulgaria.eu

Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и от национални фондове на страните, участващи в Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg V-A Гърция-България 2014-2020.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене