Метална играчка в зрънчо шокира майка: Това се падна на детето ми СНИМКИ

Родител сигнализира за опасна играчка в популярните сред децата храни, а именно зрънчо.

Майка е купила на детето си снакс за момче с играчка и е останала потресена, след като го е отворила. Жената се е натъкнала на опасен пумпал. Тя твърди, че изделието е метално, а от снимките, споделени в мрежата, виждаме и острите ръбове на пумпала… и сами можете да се досетите какви страдания биха могли да причинят на едно дете въпросните ръбове.

„Това се падна на детето ми. Подчертавам, че е метално и много остро… Направо не знам какво да кажа… Тъй като получих коментари, че било пластмаса, реших да го огъна с клещи…“, написа Емилия Славева.

Надя К. посочва в коментарите към публикацията, че наскоро също е попаднала на подобна метална „играчка“.

„И аз скоро попаднах на подобна метална “играчка”, тъй че напълно съм съгласна с вас. Много остра и много опасна и определено не е пластмасова“, написа жената.

Емилия посъветва родителите да бъдат внимателни какво дават на децата си.

„Постът ми е с цел да бъдете наблюдателни какво давате на децата си, защото можеше просто да го дам на детето си и да не погледна играчката“, допълни тя.

Радка Б. пък втрещи всички в мрежата, след като сподели, че детето й, което е момченце, е открило дамски прашки… в зрънчо за момченца. Явно този случай не е единствен, ето какво написа Живка М.: „Не се учудвам! В тези за момичета съм виждала да се падат прашки“.

„Вчера децата – голями момичета вече, си купили зрънчо с играчка – паднаха им се гримове с изтекъл срок на годност и доста съмнително качество“, коментира Цветелина Т.

Емилия Славева обмисля да попаде жалба срещу производителя на зрънчото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене