ВИДЕО : Пасьо Митев от ДБ Благоевград ти ли си най – голямата МУТРА в града?

Напълно проваления „брънч“ на рогонесеца Миро и жена му Лена извади извън равновесие цялата структура на „добрите сили“ в югозападната столица. Едва тридесетина души от шестедесет и пет хиляден град, предимно хора от листата на ПП и ДБ и техни приятели, роднини се явиха да хапнат и пийнат за сметка на бившата управляваща партия ПП и нейната патерица ДБ. За да отрази срещата на мястото беше топ репортерът Николай Караколев, който зададе напълно адекватни и най – вече неудобни въпроси към гостите, домакините и симпатизантите на двете партии в Благоевград. До тук всичко е ОК.

За да спази селяндурската традиция „че магарето на площата не е магаре, ако не си покаже магарията“ никому неизвестния член симпатизант и кандидат – депутат от ДБ бил и  личен ибрик на пишман демократът Калоян Ханжийски – Спас Митев – Пасьо Демократа направи супер професионална имитация на мъжество. Докато в интерес на истината всички членове и симпатизанти, участници в събитието се държаха уважително и учтиво към един журналист, въпросния смешник, който наистина е много смешен и жалък, реши да изпъкне пред „началството“ заплашвайки Караколев с думите „искаш ли да ти посадя една туя на главата“ и продължи да ръси обиди, че бил “ с мръсни чорапи“.

СЪДИ ГО, НИКИ! НИЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ! 

И това го казва ибрикът на Колян Класната, чиято мазна коса е известна в целия Благоевград? Това ли ви е демокрацията бе Пе Пе – та?  ДБ – от „дебели мутри“ ли идва? Интересно ни е Пасьо Демократа ако се спречка с хора като Венчо Мутафчийски например или Марио Богданов в Благоевград, дали ще си отвори малката устичка да плаши.

Колко е лесно да плашиш журанлисти, нали Пасьо? ПЛАШИ МУТРИТЕ, ЩОМ СЕ ПРАВИШ НА МУТРА НО ТОГАВА НЕ ТУЯ А ЦЯЛА ГОРА ЩЕ ТИ ПОРАСНЕ НА ГЛАВАТА,А! Гледайте им серира във видеото уважаеми читатели и си представете, какво ще стане ако такива комплексарис „малки пишки“ получат власт:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене