Талантливата Мариана Гугалова от Разлог, с приз от Националните награди за мода, шоу и бизнес

Церемонията „Национални награди за мода, шоу и бизнес”, събра тази вечер в НДК-Бар „Singles“в София,  представители на бизнеса, модата, различните жанрове в музиката, предприемачи. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков.

Като на оскарите бяха раздадени  специални статуетки в различни категории – най-добър предприемач, най-добър моден стилист и пр. Отличието за Art Gallery 2022 получи чаровната разложанка Марияна Гугалова (Atelier Guge Photography).

Може да бъде изображение с 1 човек и изправен

Любимата фотографка и радиоводеща от Радио FM+ Мариана Гугалова не е просто жената зад обектива. Тя е онзи човек, който с неповторим стил, чар и присъствие може да превърне снимането в неповторимо изживяване.

Чрез обектива Мариана разкрива защо е здравословно да си направиш фотосесия….детска, семейна, персонална….за самочувствието, спомените, преживяването от това да се видиш неотразим на фотография… за потапянето в един  друг свят, а всъщност пак твой.

Как се прави  пътешествие с фотоапарата и каква е силата на обектива можеш да изживееш с Ангелът на фотото-Мариана Гугалова (Гуге).

източник: ПиринПресс!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене