Гоцеделчевци си връщат Д. Денев и Ибр. Алим за гостуването в Доброславци

„Пирин“ (Гоце Делчев) си връща Добрин Денев за днешния мач с „Надежда“ в Доброславци. Футболистът заема своето титулярно място на десния бек, след като липсваше при загубата у дома срещу „Рилски спортист“ (0:1) заради наказание. Очертава се на скамейката отново да седне Бойко Сарандев, който замести Денев миналия уикенд. Не е ясно дали с тима ще пътуват двама от състезателите, на които старшията Петър Златинов много разчита. Това са Георги Мутов и Ангел Джунов, които лекуваха контузии 4 седмици и започнаха тренировки с отбора преди няколко дни. Двамата увеличиха натоварванията, но очакват до последния момент мнението на лекарите.

На терена в Доброславци със сигурност ще се появи Петър Лазаров, ала едва ли като титуляр. Опитният полузащитник все още не се е възстановил от болките, които изпитва в десния  крак, след като рецидивира негова стара травма и не може да играе пълни 90 минути. Напълно готов е Ибрахим Алим, който превъзмогна травма и в последните три тренировки се включи на пълни обороти. За домакините няма да играе наказаният Здравко Панев.

„Двата отбора се нуждаем от точки и успехът, както за тях, така и за нас, е без алтернатива, ако искаме да се спасим. Ние имаме своите цели и се борим да ги постигнем. В предишния мач показахме, че можем да играем добър футбол, но малко не ни достигна да отбележим и загубихме. Именно това „малко“ обръща колата ни, след като създаваме голови положения, а не ги реализираме. За това говорихме през седмицата с момчетата и ако играем, както срещу „Рилски спортист“, можем да мечтаем“, коментира П. Златинов.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене