Ужас! Питбул разкъса лицето на 3-годишно момиченце СНИМКИ 18+

Майката сега горчиво съжалява и предупреждава другите родители да внимават какво куче осиновяват, ако имат малки деца

Тригодишната Емили оцеля на косъм, след като спасеното от приют куче на семейството се превърна в „човекоядец“ само за 24 часа – и погълна част от бузата й, пише британският вестник „Мирър“.

Ребека Болейн осиновила тригодишен мелез от местен приют за животни на 15 март, след като тригодишната и дъщеря Емили поискала домашен любимец. Въпреки това, майката на две деца мислеше, че малкото дете ще умре, когато кучето „изяде част от лицето на Емили“ на следващия ден.

 

 

 

Емили нежно галела гърба на кучето, докато седели заедно на пода в хола, когато домашният любимец се обърнал и захапал лицето на детето, забивайки зъбите си в бузите и устната й.

След това той започнал брутално да размята детето, докато майката Ребека крещяла от ужас и се опитвала да озапти звяра. След като кучето отпуснало хватката си секунди по-късно, детето било откарано до спешен център в Луизиана, САЩ, но щетите вече били нанесени.

 

 

Шокиращата атака оставила Емили с половината от дясната й буза, тъй като Ребека твърди, че кучето е „изяло“ лицето й и е „погълнало“ част от плътта й. Полученото мускулно увреждане е оставило детето неспособен да се усмихва.

Ребека твърди, че са й казали, че кучето е смесица от лабрадор и ритривър, но сега подозира, че „може и да е питбул“. Тя казва, че Емили и кучето били „много сладки заедно“ и кучето дори позволило на детето да го целуне по муцуната, правейки ухапването напълно неочаквано.

Майката сега горчиво съжалява и твърди, че „никога повече няма да се довери на куче“. Тя предупреждава другите родители да не осиновяват куче, ако имат малки деца.

Превод и редакция: БЛИЦ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене