Стефан Янев и Георги Самандов в Благоевград: Пътят за конструиране на парламент е диалога. Хората да гласуват активно и с разум!

Лидерът на ПП „Български възход“ Стефан Янев беше в Благоевград за среща с граждани и кандидатите на партията му за парламентарните избори. Той бе посрещнат от водача на листата Георги Самандов.

Кандидатите на „Български възход“ осветиха предизборния щаб в присъствието на лидера на партията и си пожелаха успех на парламентарните избори на 2-и април.  Веднага след събитието всички заедно се насочиха към центъра на града, където Янев и кандидат-депутатите положиха венец и цветя на паметника на Гоце Делчев.

Стефан Янев разговаря с благоевградчани пред местен търговски център и за кратко време успя да усети пулса на местните проблеми и тревоги на хората. Водачът на листата Георги Самандов и останалите кандидати също отделиха време, за да разговарят с хората и да споделят решенията, които ПП „Български възход“ предлага по наболели теми като инфлацията, която тревожи всеки българин, отношенията на страната със Северна Македония и конструирането на стабилно правителство, което да започне активно да решава проблемите на хората.

Сериозна подкрепа и пожелания за успех на изборите получиха Янев и кандидатите на ПП „Български възход“ от много хора,  като основно се наблюдаваше интерес и от млади хора, и семейства с деца, които поздравиха политиците, но и заявиха, че имат сериозни очаквания от партията да бъде балансьор в следващия парламент, за да не изпада държавата в поредна политическа криза.

Лидерът на „Български възход“ сподели пред медиите своята позиция по актуални теми и направи заявка за това, да положи всички усилия, за да покаже на всички политически сили, че диалогът е решението, от което зависи бъдещето на страната.

 

Водачът на листата Георги Самандов също коментира темите, от които българите се вълнуват в последните месеци и също призова за разум и градивен диалог, за да се намери път и възможност за излизане от политическата криза.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене