НДСВ Благоевград-№10 в интегралната бюлетина! Силна алтернатива и разум!

Ударно завръщане в политическия живот на България прави преди тези избори НДСВ. Партията, оставила трайни следи в политическата и икономическа история на страната ни, отново е на политическата сцена с авторитетни лица- експерти, умело съчетавали  през годините, политическата си принадлежност с висок професионализъм и морал. Представяме Ви листата с кандидати за народни представители на НДСВ за 1 МИР Благоевград:


Водач на листата на НДСВ в Благоевград е авторитетния строителен предприемач инж. Атанас Гиздов, един от строителите на модерен Благоевград. Пряко е свързан с най-мащабната строителна епопея в Пиринска Македония, започнала през 1986 година, преди посещението на дипломатическия корпус. Роден е в град Сандански. Бил е зам. генерален директор на СМК Благоевград. Гиздов е строителен инженер, директор на фирма СУКМО (Строително Управление за Каменни и Мраморни Облицовки) от 1988 до днес. Фирмата се занимава с реставрация на паметници на културата и е полагала 15 хил. кв. м. паваж пред резиденция Бояна(сега вече Национален Исторически Музей), работила е при ремонта на Ларгото, както и е павирала участъка пред парламента на Братислава.


Инж. Гиздов е следван от уважавания анестезиолог д-р Мария Радойкова от Гоце Делчев. В момента работи като анестезиолог в Петрич, а преди година откри и медицински център в Хаджидимово. Д-р Мария Радойкова има над 32 годишен стаж като анестезиолог. Завършва висше медицинско образование през 1991 г. в МА – София и е назначена на работа в ОАРИЛ на МБАЛ “Иван Скендеров” гр. Гоце Делчев. Придобива специалност “Анестезиология и интензивно лечение” през 1999 г. През 2002 г. – професионална квалификация “Здравен мениджмънт”. До 2005 г. работи като анестезиолог в ОАИЛ на болницата. От 2005 до 2006 г. е Управител на “Медицински център – I – Гоце Делчев” ЕООД.
Управител на МБАЛ “Ив. Скендеров” ЕООД гр. Гоце Делчев е от 02. 11. 2006 г. Връзката й с царската партия пък е от преди 15 г., когато и бе избрана за заместник областен координатор на НДСВ в Пиринско.

Трета след Радойкова се нарежда авторитетната адвокатка Петя Хантова, която е с над 23 годишен стаж. Петя Хантова е родена през 1971 година в Петрич. Завършила е Езиковата гимназия „Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград и специалността „Право” в Югозападния университет „Неофит Рилски”. От 1998 г. е член на Благоевградската адвокатска колегия. Член е на Съюза на юристите в Българя, а от 2004 г. е и председател на дружеството на юристите в Петрич. Пише поезия. Автор е на книгите: „По брега на сълзите”, „На Обич орисана” и „Тъгата ми отива”. Носител е на Голямата награда „Романьола Мирославова” в Международния конкурс за поезия „Лирични гласове” в София през 2019 година. Приятелите я наричат Хана. Участва в много проекти с културна, социална и политическа насоченост – по своему многолика, разнопосочна и целеустремена. Хантова е свързана НДСВ от първото й основаване преди 22 г. и досега 2 пъти е била включвана в кандидатдепутатска листа от НДСВ – за 42-о и 43-о НС.

Последният кандидат-депутат от листата на НДСВ е известният бизнесмен Димитър Пумпалов от Хаджидимово. Завършил „Елетротехникума“ в Благоевград през 1987 година. От 25 години се занимава с частен бизнес, производство на обувки на ишлеме. Той е 2 мандата общински съветник oт коалиция ДПС-НДСВ.

Гласувайки на 02 април, мислете за 3 и след това. НДСВ с №10 в интегралната бюлетина не са формални имена и цифри, а осъзната възможност. Използвайте я!
Ние не обещаваме колко ще бъде заплатата или пенсията след 4 години. Ние обещаваме да има работа за всеки, който иска и може да работи. Ние обещаваме работеща икономика и растящи доходи. Ние обещаваме, че ще работим с мисъл за хората, те ще са в центъра на вниманието.

Затова НДСВ има самочувствието с тези работещи предложения да управляваме следващия мандат. Готови сме да участваме в коалиция. За нас коалиция не е мръсна дума, а знак за политическа зрелост, за политически прагматизъм. Стига една предизборна коалиция да е изградена на общи принципи както е нашата.

НДСВ предлага решения, а не реформи.

На избори, приятели. Бъдете в център! Гласувайте с номер 10, за да има България път, спокойствие и бъдеще. Номер 10 и НАПРЕД!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене