„Промени Гоце Делчев“ даде заявка да е структура за пример на „Продължаваме промяната“

Учредителите избраха за свой председател Екатерина Димитрушева, а за членове на Общинския съвет Мария Аратлъкова и кандидата за народен представител Димитър Парасков

Членовете на „Продължаваме промяната” в Гоце Делчев официално учредиха своя местна структура. Събитието се състоя в залата на НТС – знаково място за града, където преди много години е гостувал президентът Желю Желев – личност, която остана в историята като символ на демокрацията в България. На учредяването присъстваха водачът на листата Андрей Гюров, областният координатор Марио Граченов, кандидатите за народни представители Димитър Парасков, Сейди Абдишев, д-р Адем Зейнев и Андрей Цеков и партньори на партията от „Демократична България“ и БЗНС.

Младите политици избраха за председател на местната организация Екатерина Димитрушева- компетентен юрист със специализации в САЩ и Белгия – депутат от ПП в 47-то Народно събрание. За членове на Общинския съвет на местната структура бяха избрани Димитър Парасков, който е мениджър по професия и е кандидат за народен представител, и Мария Аратлъкова – майка да две деца и от скоро баба, която добре познава шивашката индустрия и проблемите на голяма част от хората в региона.

Екатерина Димитрушева припомни, че в самото начало на ПП в града екипът е бил едва от двама човека, че хората са се притеснявали да се присъединяват към тях публично. Днес вече силата на ПП е видна, промяната в страната е в ход и все повече хора се присъединяват, отърсвайки се от страховете, свързани с порочни практики на последните 12 години.

„Да ръководиш структурата в нашия район не е лека задача, защото самият район е доста пъстър политически, избирателите имат утвърдени с годините навици и отношение към партиите. Както видяхме на предходните кампании, очакванията към една нова формация, каквато е нашата, са завишени. Успехът на “Продължаваме Промяната” не може да се осъществи, без да има стабилни, сплотени, успешни структури по места.

Те са гръбнакът на всяка партия”, заяви Димитрушева и призова съпартийците си заедно да покажат на хората от града и района, че има как животът им да се промени към добро, че има как България да тръгне уверено напред и да се отърси от апатията, от корупцията и бедността, от некомпетентността по върховете на управлението – все проблеми, които създадоха старите партии през годините на т. нар преход, и които прогониха стотици хиляди българи извън пределите на Родината.
След учредителното събрание, активистите от ПП проведоха откровен разговор със своите поддръжници.

Андрей Гюров отбеляза, че през последните десетилетия държавата не е била добър стопанин: „Тънките магистрали са много директно свързани с тънките портфейли на хората. Проблемът е, че парите са отракднати, вместо да бъдат вложени в нещо друго – здравеопазване, образование, за подпомагане на фирмите, така че доходите да нарастват.

Отделно от това тънките магистрали постоянно имат нужда от ремонти, т. е. допълнителни средства, заради това, че някой е решил да открадне. Най-лошото е, че всички ползваме тези пътища и България е държавата с най-много катастрофи и жертви. Щетата от кражбите на публичните средства са огромни и се отразяват на всеки един от нас. Затова е важно да има работещи съдебни и антикорупционни органи. А ключът за това в момента е активността на гражданите на предстоящите избори. “

Кандидатът за народен представител от града Димитър Парасков сподели: „Има как и има бъдеще за нас и нашите деца тук в Гоце Делчев и в България. Можем с нашата сила като свободни хора, като единици да променим живота си. Ние сме партия на свободните хода, свободно мислещите. Всяка идея на всеки човек се чува. “
С изграждането на още една структура в Пиринския край „Продължаваме Промяната” затвърждава своето политическо присъствие в района, което е гаранция за активен партиен живот и за силна заявка за отлично представяне както на предстоящите парламентарни, така и на местните избори през есента.
Ако желаете да станете член на ПП, потърсете структурата в Гоце Делчев в офиса им на адрес гр. Гоце Делчев, ул. „Отец Паисий“ № 15, партер (до кафе MARIA), или на имейл promeni. goce. delchev@gmail. com.
Участвайте активно в промяната на България!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене