Опасен инцидент в Югозапада!

С бясна скорост, на една гума, хвърчат покрай малки деца и майки с колички! Арестуваха ги. Оказаха се познайници на полицията от село Яворница

Опасен инцидент изправи на нокти петричани, избрали слънчевия ден за разходка днес. Двама мотористи буквално нахлули с бясна скорост в парка на града, във време, в което по алеята се разхождали десетки майки с колички и малки деца.

Единият от мотористите, вероятно окрилен от уплахата, която предизвикал и вниманието, което приковал с появата си, изправил тежката си машина на една гума и така преминал по цялата алея за ужас на стотици свидетели. Незабавно е подаден сигнал в местното полицейско управление и търсачите на силни усещания, застрашили живота и здравето на играещи си в парка малки деца и пешеходци, са арестувани.

Оказали се познайници на полицията от село Яворница -Неджип, с прякор Бико и негов приятел. Припомняме, че преди години „Бико“ блъсна и уби с мотора си  роднина на бивш петрички депутат. Арестуван е и млад мъж, чийто мотор е управлявал един от нарушителите. Тримата са в ареста с полицейско задържане за 24 часа. Тествани са за алкохол и наркотици, един от тях отказал тест, а дрегерът отчел 0. 75 промила алкохол у другия моторист.

Минути след задържането им в полицията се появил и защитникът им, петричкият адвокат Велик Гогов, баща на малко дете, което разхожда често на мястото, където клиентите му се вихрели днес, демонстрирайки недосегаемост. Въпросът тук е, случайно ли със защитата на мотористите се заел адвокат Гогов, който бранеше и човека, потресъл преди дни обществеността в града, с канонадата от яйца към общинската сграда, по време на сесия на местния парламент?!.

Утре арестуваните ще бъдат вкарани в съда за дело по указа за борба с хулиганството. Петрич има горчив опит от подобно „дрифтиране“, преди години, когато 18-годишен, пилил гуми по петричките улици, помете и рани тежко трима младежи на автобусна спирка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене