РЕСПЕКТ! Мустафа и Хасан изрисуваха 5 метров трибагреник

Българското знаме с размери 5 на 3 метра изрисуваха на подпорна стена в посока Юндола двамата приятели от якорудското с. Аврамово

Мустафа Тибер и Хасан Сабри. Идеята на момчетата е да събудят патриотичния дух сред връстниците им и те да останат в България, вместо да ходят да работят по чужбина.

„Двамата работим по строителни обекти във Велинград и докато минавахме край стената, решихме, че знамето ни ще й стои много добре. Купихме 10 кутии с боя и за 2-3 часа успяхме да го направим. Никой не ни помогна, но ни достави удоволствие, че повече от хората, които минаваха с колите си край нас, ни се усмихваха“, разказа за „Струма“ Мустафа.

Това не е първото знаме, което двете момчета рисуват на обществени места. Миналата година започнали с голямо знаме на стена в родното им село, после направили още 3 по-малки.

„Това е само началото, ще украсим цялата община”, зарече се младият родолюбец, чиято първа задача при получаване на всяка заплата е да задели пари не за дискотека, а за блажна боя и четки.

Може да бъде изображение с 1 човек, път и текст, който гласи '0OO0 Samsung Quad Camera 3acHemaHe cGalaxy A21s'

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене