ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА АДВ. АЛБИНА АНЕВА, ПРЕЗИДЕНТЪТ Г. ПЪРВАНОВ ,ЛИДЕРЪТ …

Обединени с хъс за революционна промяна: Левицата представи листата си с кандидат-депутати в Благоевград

 

Водачът на листата адв. Албина Анева, президентът Г. Първанов,лидерът на “ Изправи се “ М. Манолова посрещнати с овации в цялостната зала “ 22-ри септември „

„ Левицата! “ показа листата си с кандидат-депутати от област Благоевград нощес. Водачът на листата адв. Албина Анева посрещна малко преди 18 часа президента Георги Първанов и водачът на “ Изправи се “ Мая Манолова, след което дружно с претендентите за национални представители минаха по центъра, с цел да се срещнат с гласоподавателите си в зала 22-ри септември в Благоевград

Водачът на листата Албина Анева изрази горделивост и признателност за доверието, което получава и съобщи, че точно „ Левицата! “ безапелационно ще работи в работа на жителите.

“ Само посредством ляво обединяване, в което да се включат леви партии и организации, социалисти и цивилен деятели, може да спре процеса на спад на доверието в лявата партия и обезличаването на левите сили, съобщи Анева пред симпатизанти и членове на лявото обединяване, окуражено да докара до безапелационни промени в политическата карта на страната..

„ За страдание, социалистическата партия за 5 години загуби 700 000 гласа

с това управление и от втора мощ се трансформира в пета т.е. към този момент не е мощ, а елементарно заобиколим фактор. Има потребност от обединяване на лявото, което да пресече тези процеси на разпад и да даде опция на българските жители да имат своите бранители и покровители в Народното събрание. Ще сложим проблемите на хората на дневен ред в Народното събрание. Ще върнем “Левицата! ” там, където й е мястото – измежду хората. Техните проблеми и дела ще намерят своите бранители и своите решения ”, добави Мая Манолова.

 

Основен приоритет на обединението е повишението на приходите на работещите хора. Мястото на „ Левицата! “ е измежду хората, съобщи Мая Манолова. Тя ще упорства за повишение на минималната работна заплата неотложно. Според нея минималната работна заплата би трябвало да стигне издръжката на живот, измерена от синдикатите, която е 1310 лева. сега. „ Трудовите хонорари би трябвало да изпреварват % на инфлацията. „ Не би трябвало да има хора, които да живеят с по 610 лева. ”, безапелационна беше Мая Манолова.

“Ще преборим спекулата и голословно високите цени наосновните хранителни артикули. Това, което предлагаме и ще бъде предмет на първия наш законопроект в идващия парламент,

е таван на надценките на главните хранителни артикули. Ние споделяме не таван на цените, а таван нанадценките ”, акцентира Мая Манолова. “В първия законопроект, който ще внесем, ще попада и обвързване на търговците да демонстрират на етикетите две цени –доставната и продажната цена. Хората би трябвало да бъдат осведомени какви са надценките и облагите на комерсиалните вериги. Ще създадем държавен орган за следствие на спекулата, който ще следи цените на питателните артикули. Всички хора би трябвало да могат да обезпечат издръжка за фамилията си „, изясни тя по време на конференцията.

Времето е малко, задачите са ясни. Действаме!, по този начин приключи изказването си госпожа Манолова.

“ Левицата да възвърне държавността. Да възвърне престижа на българските институции, да градим още веднъж дружно. Да имаме работещ парламент, страната да се върне в стопанската система. Важно е да се чуят концепциите на Левицата. Силни сме, когато сме обединени „, уточни Георги Първанов.

„ Държавата се нуждае от хора като нас в ръководството. Всички виждаме какво се случва в последните години във всички равнища на ръководство. Вярвам, че ще успеем да осъществяваме всичко това, което сме си сложили като цел в предизборната акция през

днешния ден и след месец – в Народното заседание. Работещите институции са наш приоритет. Овладяване на галопиращата инфлация, образованието на българските младежи, опазването на здравето също са областите, фокус на нашата работа “.,каза още Г. Първанов

„ Левицата! “ е с упоритостта да потвърди, че е решението за българската страна.

Сред главните цели на „ Левицата! “ са повишение на приходите, заслужено и почтено заплащане на труда, преодоляване на спекулата и високите цени на стоките от първа нужда, стабилизиране на държавното ръководство, консолидиране на поддръжка за смяна на конституцията за правосъдна промяна, възобновяване на възприятието за правдивост у хората.

Отговорността на „ Левицата “ е да пази ползите на българския жител.

Коалиция от партии „ Левицата! “ се явява с цялостна листа от 22-ма претенденти за национални представители на идните парламентарни избори за 49-о Народно заседание.

 

1. Албина Алексеева Анева-Томова

2. Тодор Василев Караиванов

3. Георги Костадинов Хаджимаргаритов

4. Аврам Иванов Парнарев

5. Валери Бориславов Смиленов

6. Младен Димитров Ванев

7. Вангел Димитров Арабаджиев

8. Костадин Стоянов Гебрелиев

9.Васил Петров Астинов

10. Антон Георгиев Манчев

11. Кирил Венциславов Атанасов

12. Екатерина Благоева Коршумова

13. Мустафа Мехмед Кьос

14. Нора Анчева Симеонова

15. Златомир Спасов Николов

16. Гюлзет Ресимов Фърговски

17. Даниел Атанасов Иванов

18. Стоянка Господинова Кескинова

19. Марян Иванов Биков

20. Илия Лазаров Костадинов

21. Борислав Георгиев Николов

22. Георги Асенов Костов

*Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене