Aкция антидрога в Пиринско

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.
На 28.02.2023 г. на ул. „Опълченска“ в гр. Разлог, от полицейски служители на РУ-Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от 33-годишен мъж от с. Първенец, обл. Пловдив. В хода на проверката, в мъжка чанта в автомобила е открит и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 0,8 грама амфетамин. От полицейски служители на РУ-Банско е задържан 25-годишен мъж от гр. Благоевград.
На 28.02.2023 г. на ул. „Найден Геров“ в гр. Банско той е бил проверен от органите на реда, като в кутия от цигари в джоба на якето му и в обитавана от него квартира в гр. Банско е открита общо около 1,28 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.
В следобедните часове на 28.02.2023 г. в ж.к. „Еленово“ в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград са поверени 35-годишна жена и 33-годишен мъж от града, като мъжът доброволно е предал полиетиленово топче, съдържащо около 0,31 грама хероин. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене