Екшън в Югозапада!

Задържаха го за заплахи за физическа саморазправа и убийство

Л. А.., който преди време нападна в сградата на общината ексшефа на видеонаблюдението Г. М., който с години преследваше жена си, избягала с детето им в Лондон, отново се прояви.

Скандален бивш военен от Благоевград бе задържан за заплахи за убийство, отправени към бившата му съпруга. Двамата се срещнали завчера на ул. Полк Дрангов в областния център. ,научи Струма ком.   Внезапно жената видяла пред себе си озверелия и бивш съпруг, с когото не са заедно от години.

Без всякаква провокация, Л. А. се заканил да я смачка от бой и убие, тъй като съсипала живота му. Незабавно е подаден сигнал в полицията и агресивният мъж е задържан.

След изтичането и, А. бе уволнен. В опита си да потърси сметка от градоначалника Л. А. нахълта в общинската сграда, но беше посрещнат от шефа на видедонаблюдението в този период Г. М.. В опит на Марков да го спре ексвоенният налетя на бой и пред очите на десетки свидетели двамата мъже се сбиха. Беше задържан и осъден заради това нападение.

Името му нашумя и преди години, след като публично с майка му обявиха съпругата му за това, че отвлякла детето им и избягала в Лондон. Оказа се, че жената е напуснала България в опит да се спаси от тормоза, на който била подлагана, това разказа тя, след като репортер на Struma. com успя да се свърже с нея. Л. А. беше и шофьор на линейка, но освободен и от това работно място. За заплахата за убийство е образувано досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене