Кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева участва в Благоевград в тържествата по повод 3 март

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева участва в тържественото честване на 145-ата годишнина от Освобождението на България в Благоевград.  Заедно с областния координатор на ГЕРБ и евродепутат Андей Новаков,  представители на МГЕРБ и общински съветници от партията положиха венец в памет на загиналите на паметника на Гоце Делчев. Цветя в знак на признателност положиха и от името на евродепутата Асим Адемов. На централния площад в Благоевград се проведе официална церемония по издигане на националния флаг и беше отслужен молебен за здраве и благоденствие на българския народ.

Втората в листата Даниела Савеклиева положи цветя и пред паметната плоча на мястото, на което горноджумайци посрещат войските на Четвърти мариуполски полк, начело с майор Иван Орлински на 12 февруари 1878 г. Представителите на ГЕРБ се включиха и в тържественото шествие по ул. „Трети март”.

„Трети март е датата в нашата история, поставила началото на българското възкресение. Нека днес да си припомним, че сме потомци на велики българи и ние, техните наследници, трябва да работим за бъдещето на горда и обединена България”, каза по повод празника кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене