Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

Ужас от безпаричие! С кандило от гроб 48-год. Николай Михайлов се самозапали пред черква в Сандански, бере душа с 25% изгаряния

48-годишният Николай Михайлов от Сандански се самозапали пред храма „Св. св. Козма и Дамян“ в града. Сигналът за  Николай, който си драсна клечката само 1 ден след като 38-годишната Лидия Петрова се подпали пред президентството, е подаден в полицията в Сандански точно в 17,03 часа вчера от случайни минувачи, които забелязали горящия мъж в двора на църквата.

 

Паднало дърво уби самоковеца Момчил Вълчев по време на сеч в Доспей, оставя вдовица, бременна в 8-ия месец

32-годишният Момчил Вълчев, работник на самоковската фирма „Форест“, загина при сеч в землището на село Доспей. Нещастният инцидент се случил завчера към 17 ч. Велчев бил в гората с Красимир Мадански. Според първоначалната  информация действието на двамата мъже са окачествени като незаконна сеч. Момчил Вълчев и Красимир Мадански са били на сеч в землището над с. Драгушиново за лични нужди, за добив на дърва за огрев.

 

Галчев изгуби парцел край Банско за 935 777 лв., бивш подчинен: Пред хората се държи, но е в прединфарктно състояние

Съдия-изпълнител обяви за публична продан имот в местността Кошерините край Банско, собственост на фирма „Билдинг Груп Кънстракшън“, управлявана от крупния благоевградски бизнесмен Николай Галчев. Парцелът е оценен на стартова цена за продажба от 935 777 лв. Според запознати на това място в местността Галчев преди време е искал да строи голям хотелски комплекс.

 

Бизнесменът Чавдар Евтимов от Кюстендил изгоря с 3000 лв. глоба за запален фас в собственото си заведение

Одрусаха с 3000 лв. глоба 42-годишния бизнесмен Чавдар Евтимов от Кюстендил заради пушене в собственото си заведение. Кафенето се намира на метри от храма на Владимир Димитров-Майстора в Кюстендил. Мястото е предпочитано от майки с малки деца заради атрактивния фонтан пред галерията. Заведението „Централ“ от години е стопанисвано от Чавдар, който е възпитаник на Спортното училище в Града под Хисарлъка. Кафенето той наследи от друг известен спортист от Кюстендил – футболиста Илиян Стоянов, който сега е треньор в Япония.

 

Д-р Владимир Пандев: Болницата в Благоевград натрупа печалба от 380 000 лв., стопи загубите с над 466 000 лв. 

380 хил. лева печалба направи за 9 месеца болницата в Благоевград, отчете се правителят д-р Владимир Пандев. Той припомни, че е заварил болничното заведение в много лошо състояние. Задълженията били 4 млн. лева, а висококвалифицирани лекари и медицински сестри бягали презглава от болничните отделения.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене