ГЕРБ регистрира листата си в Пиринско за вота, партията залага на опитни играчи и нови лица

ГЕРБ в Пиринско залага на опитни играчи и на нови лица в битката за 49-ото Народно събрание. Партията регистрира своята пълна листа с 22 имена за предсрочните парламентарни избори на 2-ри април.

Без да мразим или чегъртаме някого – тук сме, защото историята показва, че знаем как се решават кризи, написа в профила си днес във фейсбук областният лидер и евродепутат Андрей Новаков.

Водач на листата отново ще бъде Росен Желязков. Новият стар лидер на партията в града Даниела Савеклиева е на второ място. Трети в листата е досегашният народен представител от Петрич Костадин Стойков. Лека интрига имаше за четвъртото място, което се спечели от Георги Георгиев от Сандански, пети остана бившият депутат Александър Мацурев. Шестото място е за д-р Емил Тончев от Разлог, седми е Димитър Попов от Гоце Делчев. Осма е Мария Гошева от Благоевград, девети и десети са Калоян Калоянов и Венцислав Атанасов, които също са от областния център на Пиринско.

Първи във втората десетица е Илия Сидеров от сатовчанското село Крибул, 12-и е столичният медик Андрей Миладинов, тринадесета е Ралица Петкова от Благоевград, след нея е петричанинът Запрян Кандиларов, а на 15-о място е Любомир Павлов от Гърмен, след него е още един столичанин – Румен Гълъбинов. Гюнай Саид от гърменското село Долно Дряново е 17-и, на следващото място е петричанката Мария Чангова-Фроликова, а след нея е Мариела Весалова от якорудското село Бунцево. На двадесето място е още една дама – Величка Стоева от Петрич, предпоследен е Емануил Попгеоргиев от благоевградското село Покровник. Последното място по традиция е запазено за Стефан Апостолов от Симитли, който на всеки вот е номер едно по получени преференции и винаги намира място в парламента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене