Ново мащабно претърсване за потъналия вдън земя Емил Боев

Началната точка на обхода е немаркиран Паркинг на улица „Физкултурна“, срещу историческия музей в Перник

Вече 28 дни няма следа от Емил Боев, който изчезна по време на празник „Сурва“ в Перник. Днес и утре се организира нов обход с надеждата той да бъде намерен.

Информация за събитието сподели във Фейсбук братът на Емил – Мартин Боев. Създадено е събитие „Обход за Емо Уикенд 25-26.02“, в което всички желаещи могат да се включат.

„Все още търсим Емо – тези събития ще се правят всеки уикенд докато не го намерим. Тук ще поставя цялата нужна информация така че да ги правим максимално ефективно, достъпно и безопасно за доброволците и хората в Перник.

 

Тъй като в момента имаме и няколко дистанционни точки в околностите на Перник, моля вижте в групата „Да намерим Емо“ да имате транспорт с кола тъй като ни се налага с тях да пътуваме през деня за различни обходи“, пише Мартин.

Началната точка на обхода е немаркиран Паркинг на улица „Физкултурна“, срещу историческия музей в Перник.

Всички желаещи да се включат в търсенето трябва да са екипирани с много топли дрехи, да си носят храна и вода, добре зареден телефон, фенер. Препоръчително е да имат собствен транспорт.

Създадена е организация с координатори, които да съобщават информацията и да следят някой от доброволците да не се изгуби.

Както БЛИЦ съобщи, в началото на месеца семейството на изчезналия Емил обяви, че дава 100 000 лева за откриването му. Въпреки това до момента няма никакви следи, които да насочат издирващите в някаква посока.

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене