Разбити илюзии! Ергенът изгони петричанката Теодора след луд скандал със съперничка за сърцето му

Детегледачката от Петрич Теодора напусна култовото предаване „Ергенът“ по БТВ. Чаровният и деликатен пианист Евгени не я удостои с червена роза на церемонията, вероятно повлиян от лудия скандал, който спретна нашенката с една от съперничките си. Казват, че двете жени са се хванали за косите, като превес в екшъна е имала Теодор, но този сблъсък не бе показан.

По време на церемонията Теодора направи изключително грозно впечатление с подигравките си към плюс сайз модела Пам, която се спъна по пътя към ергена, за да получи розата си. Теодора и участничката с най-голямата силиконова уста се хилеха като обезумели, чак до сълзи и това бе показвано непрекъснато от камерата. Агресията на Теодора се виждаше и по време на състезанията, които участваха момичетата. И това не остана незабелязано и от Евгени, който я наказа, лишавайки я от тъй жадуваната червена роза.

Наказанието бе логичен завършек на  проявите на високо самочувствие на петричанката, която бе в центъра на всяка иронична подигравка и агресивна проява между участничките. Теодора бе втората изгонена от шоуто. Тя оправда липсата на червена роза, с факта, че ергенът е я е опознал що за човек е. Ами възможно е и скритите и добродетели да останаха незабелязани, но впечатлението, което остави у зрителите е, че напълно заслужено не получи одобрението на пианиста, по когото вече започват да въздишат участничките и конкуренцията се засилва с всеки изминал епизод..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене