Семейни войни в Югозапада!

.

Граничният  полицай от Благоевград Ат. Коцев, обвинен от жената, с която живее на съпружески начала в брутално изнасилване, е оневинен. Прокурор от РП Благоевград е прекратил преди дни преписката срещу него поради липса на доказателства за извършено престъпление. В хода на разследването продължило 4 години са разпитвани свидетели, експерти, лекари, чиито показания са дали достатъчно основание на прокуратурата да прекрати наказателното производство.

Новината съобщи лично Коцев, който започва дело за набеждаване срещу „жертвата “ на изнасилването Надежда М., с която е живял под един покрив повече от 5 години. След раздялата им, между двамата бивши влюбени се развихрила истинска война, завършила с обвинение за изнасилване. Надежда М. обвини Коцев, че в апартамента им в кв. „Еленово“, със сила и заплахи,  полицаят е осъществил с нея насилствен полов акт, причинявайки и болка и страдание.
Причината за това обвинение, според Коцев, който не се срамува да говори за случилото се, убеден в невинността си, е фактът че Надежда искала да се „докара“ пред бившия си съпруг, да се прави на високо морална и жертва, за да вижда детето си, присъдено след развода на бащата.

“ В момента тази жена е учителка на деца, представете си на какво ще ги научи, да лъжат, да клеветят, да съсипват човешки живот, така както постъпи с мен. За уронване на имиджа ми, за причинените ми вреди ще я съдя до дупка. Години наред живях с петното на изнасилвач.  Децата ми, баща ми, преживяха истински ужас, плакаха с месеци … Но какво да очакваш от жена, чието дете е присъдено на бащата, направете сметка що за майка е била, въвлече и прокуратура и полиция в измислената си история, каза пред Struma. com Коцев, говорейки с гняв за бившата си любима.

Няколко дни, след като Надежда пусна жалба в полицията, през януари 2019-та, Коцев поиска думата пред Struma. com и още тогава каза, че е невинен и не Надежда, а той е жертва на безмилостно оклеветяване.

Ето какво ни разказа през януари 2019 година Коцев: :

– Здравей, Наско.  Кога те пуснаха от полицията?!
– Не съм бил задържан, бях извикан на разпит по жалбата на Надежда М., която ме обвинява в изнасилване.

– Коя е Надежда?!
– Жената, с която живея на семейни начала вече 5 години

-Скарани ли сте, за да депозира подобна жалба?!
– Фиктивно, за пред бившия й мъж и тъй като не й дава децата, та затова трябва да има примерно поведение. Какво се случи в нощта на изнасилването?! Не използвай тази дума. Няма изнасилване. Имаше 2 пъти с.. кс, доброволен, любовен, страстен.

– Защо тогава тя е пуснала жалбата?!
– Кажи ми ти, де?! Тя и друг път го е правила и по отношения на бившия си мъж, обвинявала го в психически, физически, сексуален тормоз системно, затова са се развели. Направи сметка що за жена е, след като при развода съдът е присъдил детето на бащата. Сама си отговори каква майка е това. Аз 5 години живея с нея и не успях да я разбера, що за лисица е и лъжливо овчарче. Погледни какви ядове ми натресе сега.

– В какво точно те обвинява?!
– Че съм отишъл в апартамента и пребил съм я и съм я изнасилил. А по нея няма никакви следи от насилие. Просто ме направи за смях тази жена

– И какво оттук нататък?!
– Сега отивам в полицията ще пусна контра жалба за набеждаване, не може да ми лепва такова петно, безнаказано

– Ти обичаше ли я?!
– Е как не, щом съм бил 5 години с нея! Но за съжаление жените станаха много лоши, от едното нищо ще те изкарат престъпник! Прави си кефа, после си я изнасилил, абе ужас.

– Фатална любов, а?!
-Опасна бих казал, с тези обвинения Надежда иска да ме набута за 3 г. в затвора, направо съм потресен, пълен ужас. Но няма да оставя нещата така, защото да обвиняваш невинен човек, с който си си правил удоволствие в нападения и изнасилване е престъпление. Направила го е пак да се докара пред някой мъж, най – вероятно пред бившия, за да си вземе детето. Тя 3 месеца не го е виждала, даже по празниците не й го даде и сега се изкарва жертва, белким Асенчо, бившият и се смили. Да се оправят, но защо за моя сметка. Ще я гоня до дупка с дела, заради това набеждаване и уронване на имиджа ми.. ,заяви Коцев, дни след позорното обвинение.

4 години по-късно прокуратурата не намери доказателства по жалбата на  Надежда, а Коцев започна нова битка  срещу жената, с която над 5 години,са делили едно легло. В  очакване на възмездие за клеветата …/struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене