Топ ресторантьорът Малин Бистрин пред Топ Преса: Посланикът на Израел избра „Молерите“! Впечатли се от зелевите ни сарми!

По време на първото си посещение зад граница след встъпване в длъжност, министърът на туризма на Държавата Израел Хаим Кац подписа с министъра на туризма на Република България д-р Илин Димитров споразумение между правителствата на двете страни за сътрудничество в областта на туризма.
През втория ден от официалната си визита в страната, министър Хаим Кац, придружаван от израелска делегация, и зам.-министърът на туризма проф.Мариела Модева пристигнаха на работна среща в Банско.
На срещата, организирана от Министерство на туризма, израелските гости се срещнаха с кмета Иван Кадев, зам.-кмета Сашка Въчкова и председателя на Съюза на туристическия бизнес Малин Бистрин.
България е сред предпочитаните дестинации за туризъм в Израел; на израелския туристически пазар Банско е разпознаваема и предпочитана дестинация за зимен туризъм, но все повече се търси и като летен курорт, беше казано на срещата. За своето свободно време, Израел Хаим Кац избра топ кръчмата на Банско – „Молерите“. Топ Преса потърси за коментар управителя на елитното заведение г-н Малин Бистрин за повече информация. “ Впечатлихме господин Канц с традиционна местна кухня. Той остана очарован от зелевите ни сарми и разбира се от капамата. За българските вина той вече има изградено име и това се определя с двете думи – „високо ниво“, което показва, че развитието на българския туризъм е естествен процес. Гордея се с това, което постигаме. Резултатите го показват“. Заяви ексклузивно господин Бистрин пред Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене