Хороскоп за 30 януари

ОВЕН

В по­не­дел­ник Ов­ни­те ще на­мерят на­чин за реа­ли­за­ция, ма­кар че мно­зи­на от зна­ка са сил­но обе­зпо­кое­ни по­ра­ди проб­ле­ми­те, с кои­то са зат­ру­па­ни. Ло­ши но­ви­ни ще пом­ра­чат нас­трое­ние­то на някои, но дру­ги от вас мо­гат да на­мерят прия­тел­ска под­кре­па, коя­то се явява в уси­лни за вас вре­ме­на.

ТЕЛЕЦ

По­не­дел­ник ви да­ва пре­димс­тво по някои въп­ро­си от де­ло­вия жи­вот. Из­вес­тни зат­руд­не­ния въз­ник­ват при опе­ри­ра­не с фи­нан­си или раз­ре­ша­ва­не на та­ки­ва въп­ро­си. За вас съ­що са ха­рак­тер­ни но­ви­ни, но те са по­зи­тив­ни. Някои се от­насят с ог­ром­но до­ве­рие към прия­те­ли­те си, но бъ­де­те вни­ма­тел­ни, въз­мож­но е да ви поп­ре­чат.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близ­на­ци­те ще се чувс­тват ка­то раз­пъ­на­ти на кръст. Труд­нос­ти­те при вас имат от­но­ше­ние как­то към про­фе­сио­нал­ния ви жи­вот, та­ка и към лич­ния. Днес пре­це­не­те спо­кой­но въз­мож­нос­ти­те и ед­ва то­га­ва дей­ствай­те в съот­вет­но из­бра­на­та сфе­ра.

РАК

На мно­зи­на дър­жа­ние­то и от­но­ше­ние­то към ва­ши­те лич­ни или де­ло­ви въп­ро­си е дос­та по­вър­хнос­тно днес. В мно­го слу­чаи има­те пра­во да раз­чи­та­те на съот­вет­на под­кре­па от стра­на на влия­тел­ни хо­ра. Ще по­ло­жи­те дос­та уси­лия при раз­ре­ша­ва­не­то на да­ден проб­лем, но те ще бъ­дат въз­наг­ра­де­ни.

ЛЪВ

По­ло­жи­те­лен е по­не­дел­ник, но ви пред­стои да се спра­ви­те с проб­ле­ми, въз­ник­на­ли в до­ма. Ус­пе­хът ви е си­гу­рен и трябва да раз­чи­та­те на съг­ла­сие­то, за чие­то осъ­щест­вява­не глав­на­та при­чи­на ще бъ­де­те вие. Биз­нес­ме­ни­те от Лъв да вни­ма­ват с нер­вни­те из­бли­ци, дей­ствай­те ра­зум­но

ДЕВА

С ог­ром­на ак­тив­ност за­поч­ва­те та­зи ра­бот­на сед­ми­ца. По­не­дел­ник е ден, кой­то бе­ле­жи на­ча­ло­то на де­сет­дне­вен ци­къл. То­ва е вре­ме на гол­ямо на­то­вар­ва­не за вас и в слу­чая ста­ва въп­рос пре­дим­но за де­ло­ва дей­ност. Трябва да мо­би­ли­зи­ра­те всич­ки­те си си­ли, за­що­то пред­стоя­щи­те де­ла не търпят от­ла­га­не.

ВЕЗНИ

За Вез­ни­те по­не­дел­ник не е мно­го до­бър ден. Глав­на­та при­чи­на за то­ва ще бъ­дат някои ва­ши не­реал­ни пла­но­ве и, от дру­га стра­на, раз­лич­ни­те преч­ки, с кои­то ще се сблъс­ка­те през це­лия ден. Ина­че денят но­си доб­ри из­вес­тия за по­ве­че­то от вас, те са лич­ни. Зас­ягат ин­тим­на­та стра­на на жи­во­та ви.

СКОРПИОН

Труд­но за­поч­ва­те ра­бот­на­та сед­ми­ца. Нат­ру­па­ни са мно­го проб­ле­ми и ви спи­рат в поч­ти всич­ки дей­ствия и ан­га­жи­мен­ти. Днес има­те въз­мож­ност да ре­ши­те някои от тях, кое­то е свър­за­но с ва­ши­те сре­щи и прия­тел­ско об­щу­ва­не. Ще на­ме­ри­те из­ход от то­ва за­тор­моз­ява­не.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те са дос­та обе­зпо­кое­ни и при­тес­не­ни в по­не­дел­ник. Ос­вен то­ва мно­зи­на са пре­ка­ра­ли без­сън­на нощ в раз­ми­съл за раз­ре­ша­ва­не на проб­ле­ми­те. Не би трябва­ло да се при­тесн­ява­те в та­зи връз­ка. На­чин за от­стран­ява­не­то им ще се на­ме­ри още днес бла­го­да­ре­ние на на­ме­са­та на ва­ши­те прия­те­ли. Биз­нес­ме­ни­те трябва да из­бягват кон­флик­ти­те с парт­ньо­ри, ще нас­тъ­пи об­рат в биз­не­са.

КОЗИРОГ

Нес­по­кой­ни сте в по­не­дел­ник и сил­но ин­те­ре­су­ва­щи се да из­ясни­те някои фак­ти око­ло вас. Ве­роя­тно ще се стре­ми­те всячес­ки да по­лу­чи­те необ­хо­ди­ма­та ви ин­фор­ма­ция, но все пак го пра­ве­те пред­паз­ли­во и дис­крет­но. По-спо­кой­ни сте по от­но­ше­ние на се­мей­ни­те взаи­моот­но­ше­ния, но про­фе­сио­нал­ният ден ще ви бъ­де нап­рег­нат, но пе­че­ливш. Ще ус­пее­те да свър­ши­те всич­ки­те си за­да­чи.

ВОДОЛЕЙ

Щас­тлив ден за Во­до­леи­те, въп­ре­ки че сте при­тес­не­ни и зат­во­ре­ни в се­бе си, но проб­ле­ми не съ­щес­тву­ват днес. Лю­бов­та ви е спо­де­ле­на и взаи­моот­но­ше­ния­та са хар­мо­ни­зи­ра­ни и ста­бил­ни. Слу­жеб­ният ден съ­що е ус­пе­шен и да­же мо­же­те да раз­чи­та­те на някак­ва ус­лу­га от стра­на на ко­ле­ги, коя­то ще ви до­не­се па­рич­но въз­наг­раж­де­ние.

РИБИ

По­не­дел­ник е дос­та фи­нан­сов за Ри­би­те и ве­роя­тно ще раз­ре­ши­те то­зи проб­лем. Все още оба­че се на­ла­га да бъ­де­те уме­ре­ни в хар­чо­ве­те си и ед­ва ли ще ус­пее­те да се спра­ви­те с по­куп­ки­те за до­маш­ния ин­те­риор. Се­риоз­ни „тър­ка­ния“ са въз­мож­ни с мъж в служ­ба­та. Съз­да­ва се из­лиш­но нап­ре­же­ние око­ло някак­ва ва­ша нес­по­лу­ка. Зат­руд­не­ния­та, кои­то има­те днес, мо­гат да имат бла­гоп­рия­тни пос­ледс­твия ут­ре. Бъ­де­те при­леж­ни и се па­зе­те от до­пус­ка­не на греш­ки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене