Йорданка Павлова от село Мосомище: От сърце благодаря на ангелите в бяло от „Вътрешно отделение“ на болницата в Гоце Делчев!

„Чрез най – четената местна медия, искам да изкажа личните си сърдечни благодарности към ангелите в бяло от „Вътрешно отделение“ на МБАЛ Иван Скендеров – Гоце Делчев. Да, според мен това наистина са ангели, защото работата им е изваяна не само от професионализъм но и от много добрина. Благодаря от сърце на лекарите, медицинските сестри и санитарите. Това са хора, които не ме оставиха нито за миг в мое трудно здравословно състояние, получих грижи, отношение и здравето ми беше възтановено. Нека обществеността да знае, че екипът на МБАЛ Иван Скендеров е едно голямо богатство за нашия регион. Да са ни живи и здрави лекарите и целия персонал. Благодаря им от сърце“ .

Това благодарствено писмо е с автор Йорданка Павлова от гоцеделчевското село Мосомище, което чрез Топ Преса държа да отправи своята благодарност и признателност към екипа на „Вътрешно отделение“ към МБАЛ Иван Скендеров град Гоце Делчев. За нас е чест да отразяваме подобни факти и мнения. Чувстваме се горди и се включваме към благодарностите на госпожа Павлова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене