ИЗВЪНРЕДНО! Колтуклиева натисна Христо Иванов: Да, имам къща в Брюксел! Смешно е да обсъждам въпроси за морала (ВИДЕО)

Гост-водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева притисна до стената съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов. Журналистката го спря в кулоарите на парламента с въпроси за даренията от Nexo.

„Не само трябваше да сте ги върнали, но и трябваше да се оттеглите като лидер“, отбеляза тя по време на разговора си с Иванов, а той се сопна: „Да обсъждам с ПИК въпроси за морала е смешно“.

Колтуклиева хвана неподготвен Христо Иванов и по друга тема – за имотното му състояние. Съпредседателят на ДБ си призна, че притежава къща в Брюксел, като обяснението му беше, че не били „къщи“ в множествено число, а една къща, която е на жена му и била надлежно декларирана.

„Вие сте женени. Това означава, че е и ваша“, контрира го Колтуклиева.

Справка в сайтовете за продажба на имоти в Брюксел показва, че къща в белгийската столица за цена под половин милион евро не може да бъде закупена.

„Дали пък парите за имота в Брюксел не са дошли от джипа на Бобоков или от даренията на Антони Тренчев“, питат потребители във Фейсбук под видеото на Соня Колтуклиева с Христо Иванов.

Припомняме, че при декларирането на имотите си около Христо Иванов гръмна скандал, тъй като имотите, които е декларирал в Брюксел – апартамент и гараж, са закупени съответно за 2444 лв. и за 293 лв. – суми, които са стотици пъти по-ниски от реалните цени на имотите в белгийската столица.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене