Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Пир по време на чума: По предложение на ГЕРБ съветничката Марта Желязкова 12-те старейшини прибират по 400 лв. месечно в Сапарева баня

Общинската съветничка от ГЕРБ Марта Желязкова внесе предложение за 400 лв. месечно възнаграждение за всеки един от 12-те от местните депутати. Единодушно всички до един подкрепиха Желязкова и така откъснаха от общинския бюджет над 60 000 лв. за година. Това стана на вчерашната сесия. Решението на съветниците отприщи масово възмущение в курортната община.

Кюстендилските съветниците от РЗС Боян Владимиров и Росен Димитров биха шута на Яне с думите: Не си падаме по флиртове, смятаме се за мъже

Кюстендилските съветници Росен Димитров, бивш шеф на Планинската спасителна служба, и бизнесменът Боян Владимиров се разграничиха от лидера си Яне Янев с откриването на луксозен офис. Кюстендилци се питат откъде вадят пари местните политици за нови начинания, колко струва новият офис и кой го плаща, дали не са присъстващите официални гости. „Докога ще се роят партии и политици?

ЕНП изключи земеделска формация на Вергил Кацов

Европейската народна партия (ЕНП) изключи вчера от състава си Земеделския народен съюз (ЗНС) на Румен Йончев, съобщи първи в блога си журналистът Веселин Желев. Вчера стана ясно, че на заседание на политическата асамблея на европейската формация в Брюксел завчера членовете й са гласували за санкцията с 56 гласа, осем са били против, а един се е въздържал. Гласуването е било тайно.

Кмет с влязла в сила присъда 1 г. затвор властва под чадъра на ДПС в белишкото село Дагоново

Кметът на белишкото село Дагоново Страхил Барабунов кметува от 2011 г. с влязла в сила присъда, информираха от Белица. На първа инстанция управникът от ДПС е осъден на 1.6 г. лишаване от свобода заедно с бившия зам.-кмет на община Белица Яхя Джембазки, който пък получил условна присъда от 2 г. с изпитателен срок 4 г.

21-год. благоевградчанин с епилепсия се нарани след припадък, от Спешното първо го върнаха, после го закърпиха

Припадналият на улица в Благоевград 21-годишен Любомир П. вдигна на крак медиците в областния център. Сигналът за изпадналия в безомощно състояние мъж е получен в Спешна помощ.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене