Тенденции в областта на преносимите технологии, за които трябва да следим през 2023 г.

Всеки техно фен с нетърпение очаква следващата новост, която ще покори света. Е, голяма част от тях идват от сферата на компактните преносими технологии. Тракерите и смарт часовниците са само началото, можем да очакваме огромен скок на технологиите в това направление, като ежедневно света ни учудва с нови и нови идеи. В нашия списък ще откриете чудесни предложения за най-добрите очаквани тенденции през 2023 г., с които ще изпреварите конкуренцията.

Джаджите на Playermaker ще променят футболния свят

Все повече клубове се насочват към модерните технологии в тренировъчния процес, но с тази иновация всеки аматьор ще се превърне в професионалист. Е, поне ще се почувства като такъв. Благодарение на този тип технологии, Висшата Лига на Англия се слави като едно от най-предизвикателните първенства от гледна точка на физическа подготовка.

 

Сега с лекота могат да се анализират начина на бягане, изминатото разстояние, всяко обръщане, силата на удар и много други. Технологията на Playermaker дава уникален поглед върху статистическата част на тренировката и играта, давайки възможност за подробен анализ на всеки детайл. Играете в средната линия на терена и искате да научите как с лекота да се придвижите от задна позиция в офанзивна? Изобретенията са на ваша страна.

Терапията с червена светлина е подходящи начало

За тези от вас, които записаха в списъка си за 2023 г. здравословен начин на живот и грижа за себе си – това е за вас. Детоксикация, зад която стоят технологиите. Терапията с червена светлина е относително нов подход в света на здравето. Чрез нея се засилва циркулацията, като доставя повече кислород и хранителни вещества в клетките и тъканите, като по този начин се изкарват токсините от тялото ви завинаги. След нея ще се чувствате като нови с всяко ставене от леглото.

Хората просто обичат технологиите

Масата от хора ще продължат да играят решаваща роля за развитието и възприемането на продуктите през 2023 г. и близкото бъдеще. Основен фактор зад начина по който са класирани видеа в YouTube, онлайн казина и музика са ревютата и отзивите на потребителите.

 

FitBits е един отличен инструмент за проследяване на ключови данни. Програмата разбира се няма нищо общо с отзивите, но нейното съществуване и развитие е продиктувано от масовата тълпа – появява се в опита ни да достигнем по-добър сън и да създадем условия за по-добър сън. Базата им данни обаче е впечатляваща. В крайна сметка създава един доста приличен и демократичен свят, който не сегментира пазара, дори напротив – прави го доста по-обединен.

Преносимите пречистватели на въздуха са естествен отговор на пандемията

Мийте си ръцете, проветрявайте, стойте на разстояние… Всеки ден, от сутрин до вечер тези думи спасяваха животи. Но технологията стъпи на пазара с преносимите пречистватели на въздуха. Тези джаджи ще бъдат полезни много след като сме забравили за пандемията. Все пак вдишването и издишването са най-честите упражнения, които прави тялото ни. Защо да не вдишваме свеж въздух навсякъде, само с натискането на едно копче. Струва си да се пробва.

Apple Watch вече предлага информация за продължителността на удара и крачката за подобряване на тренировките

Никой не спори, че Apple Watch е като Ролс-Ройс в света на смарт часовниците. Заслужава се да се поглезите с билет за ВИП класа, какъвто определено е този часовник. Здрав, елегантен, подходящ за всеки тоалет и с изключителни функции – всяко поколение избира най-доброто. Партньорството с Hermes и Nike е подходящо за всеки, който иска да се отличи не само с часовника, но и с нещо по-дръзко.

Залезе ли развитието на преносимият компютър?

Макар и сякаш преносимите компютри да се развиват сякаш от векове, общо взето нищо не е достигнало пика си. Сигурни ли сме в това? С новата обстановка около нас, която бе предизвикана от пандемията, развитието на технологията е на пълни обороти, като компютърните технологии не остават назад. Новите технологии в компютърния свят ще направят прехода в работна среда извън офиса много по-лек

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене