Хотелиер в Банско успя да превърне липсата на сняг в ефект и да разкрие пред своите гости всички възможности за хубава почивка

Горди сме, че Банско представлява България с имидж на световен ски център, заяви в интервю Димитър Колев – генерален мениджър на СПА Ризорт Св. Иван Рилски(Банско)

– Здравейте, г-н Колев! Как е зимният сезон в Банско и конкретно във вашия хотел, който в края на м.г. бе удостоен с отличието за най-добър четиризвезден планински СПА хотел в България?
– Здравейте! Пожелавам новата година да бъде още по-успешна за вашата уникална медия и за всички деятели в БГ туризма. Това, че наложихме СПА Ризорт Свети Иван Рилски в сегмента на СПА дестинациите изключително ни помага да оптимизираме заетостта и в момента да работим на пълен капацитет. Благодарение на тази маркетингова стратегия и на високото качество на продукта, който предлагаме, отбелязваме ръст както сред българските гости, така и от традиционните и алтернативни чуждестранни пазари.

– Зимата дойде късно и да се надяваме, че ще се задържи, за да предложи на любителите на зимни спортове добри възможности за ски ваканция. Какво правиха Вашите гости, когато нямаше сняг?

– Липсата на сняг честно казано по-скоро се превърна в ефект, тъй като гостите преоткриха Банско като място, на което могат да се насладят на толкова много неща – имам предвид възможността да се потопят в горещите минерални извори, да се докоснат до величествената Пирин планина, да опитат уникална и вкусна храна, както и преживеят атмосферата на един прекрасен български курорт.

– В Банско предстои поредното голямо спортно събитие – Световна купа по сноуборд. Каква е обстановката преди големия форум? Събитията от световно ниво мотивират ли ви повече във Вашата ежедневна работа?
– Организацията за Световната купа е на европейско ниво както от страна на концесионера, така и от страна на хотелиерите и на всички представители на бизнеса. Трябва да бъдем горди, че Банско представлява България с имидж на световен ски център. Може би Банско се превръща в дестинацията с най-добър и модерен туристически продукт в национален план.

– Какви предложения ще имате за любителите на зимната ваканция през следващите седмици?
– Спа Ризорт Свети Иван Рилски няма да спре с изненадите за нашите гости по отношение на разнообразни спортни и анимационни активности, пакети обхващащи темата за здравословен начин на живот, пряка възможност да бъдат в непосредствена близост до национален парк Пирин, да се чувстват в хармония със себе си и да опитат от кулинарното богатство на региона.

Запознайте се с актуалните предложения на

СПА Ризорт Св. Иван Рилски – ТУК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене