Без категория

Местния печат

печат

В. „Вяра“
Шофьори се сбиха заради задръстване в Благоевград, 26-годишен със счупен нос, побойникът миришел на джибри

26-годишен благоевградчанин е със счупен нос след скандал на ул. „Александър Стамболийски” в града. Спорът възникнал малко преди обяд вчера заради задръстване на възлово кръстовище. Изнервен, един от шофьорите излязъл от лекия си автомобил и нападнал с удари в лицето виновника за образувалата се колона на пътя. Свидетели на екшъна незабавно подали сигнал на тел. 112. На място веднага пристигнали полицейски патрули, агресивният водач е отведен в ареста, а пострадалият е приет в спешното отделение със счупване на носа.

Спипаха 10-год. син на наркобоса Лазо да продава хероин в Кюстендил, крил го в буркан до жп рампа

Кюстендилските полицаи пипнаха 10-годишно хлапе да продава хероин, у него е имало 8.62 г прахообразно вещество. Малолетното момче е син на познатия като наркотрафикант в ромския квартал „Изток” Лазо Алксандров. На жп рампа близо до квартала е открит стъклен буркан с 233.10 грама хероин. Момчето е забелязвано често да се навърта около земеделския имот.

Там бащата – известният наркобос Лазо Александров, оставял наркотика, разпределен на дози и запечатан в буркан, казаха запознати от кв. „Изток”.

Полицията в Благоевград задържа биячите на Роби, скандално известният ресторантьор от Сандански Г. Златинов – Джуджето даден на прокурор

Полицията в Благоевград задържа трима криминално проявени благоевградчани за побоя върху Роби, станал посред бял ден пред казино „Гиза” в областния център. Имената на задържаните не се разкриват от органите на реда, но според запознати сред тях е криминлно проявеният Еката от кв. „Струмско”. По неофициална информация участниците в боя са били пияни или дрогирани. Те не осъзнавали какво вършат, познавали Роби от години, той наскоро бил излязъл от затвора.


Прокурор №1 на Дупница Даниела Гюрова прати проверка в затвора в Бобов дол след сигнал на заключения Мариян Асенов: Страхувам се за живота си

Шефът на Районна прокуратура-Дупница Даниела Гюрова възбуди светкавична проверка по случая със затворника Мариян Асенов от Перник, подложен на тормоз от ръководството на затвора. Мариян Асенов, който излежава последните дни от присъда от близо 3 години, би тревога чрез страниците на вестник „Вяра”, че се страхува за живота си заради изнесените скандални факти, уличаващи ръководството на затвора в Бобов дол в сериозни злоупотреби със служебно положение.

Общинският съветник и ресторантьор Румен Калайджиев чукна 50 г. на сесия с рекордните 83 точки, Благоевград минава на LED осветление, изграждат подземен паркинг на три нива край болницата

Общинският съветник и популярен благоевградски ресторантьор Румен Калайджиевотпразнува 50 години на сесия на Общинския съвет с рекордните 83 точки. В една от паузите на заседанието хотелиерът беше приятно изненадан от колегите си с огромна шоколадова торта. От своя страна той щедро почерпи с кутия бонбони. Да бъде жив и здрав, все така усмихнат и да жъне безброй успех във всичките си начинания занапред, това пък бяха само част от пожеланията, с които бизнесменът съветник бе отрупан.
E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене