Миряни в Мелник разказват, че щом застанат двете чудотворни икони в църквата, усещат как камък пада от плещите им

Нощни молитви за изцеление в уникален храм в Югозапада!

Вярващи изкараха цяла нощ за здраве и изцеление в единствения у нас храм на Свети Антоний.

Освен българи е имало и миряни от Гърция тази нощ в църквата, която е своеобразна лечебница в Мелник. На Антоновден бяха отслужени литургии от владиката Серафим и отец Николай Арнаудов.

Преди това е проведено бдение в мелнишкия храм. Всички, прекарали нощните часове с молитви, вярват, че Свети Антоний ги изцелява от различни болести, дори и душевни. Вторият храм, носещ името на светеца, се намира в Италия.

Хората се молят за здраве и за всичко, което искат Свети Антоний да им помогне и да ходатайства за тях пред Бога. Случаи на изцеление и въобще на небесна помощ има много. Светецът е търсен за душевни терзания, невралгии и ред други заболявания. Открай време местните хора разказвали, че иконите му лекуват бесновати хора и обсебени от зли духове.

Миряни в Мелник разказват, че щом застанат двете чудотворни икони в църквата, усещат как камък пада от плещите им. Самото излъчване на реликвата е уникално силно. Но има и случаи, в които светията показва на много грешните хора, че трябва да се поправят и тогава да дойдат тук. Те получавали неприятни усещания по тялото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене