Ясновидката Веска Ковачева с вцепеняваща прогноза за 2023 г.

Веска Ковачева е родена в търновското село Горна Липница, но живее в село Джулюница. След прекарано тежко заболяване отключва ясновидски способности и започва да помага на хората.

Вече 40 години до нея се допитват по един или друг въпрос хора от цяла България и чужбина. Търсят я за здравословни проблеми, за проблеми с имоти, за магически намеси.

Някои от хората изпраща в църква да им четат молитви, други насочва към определени лекари, трети – към лечители, за да им помогнат с лечебната си енергия.

Ето какво разказа ясновидката в интервю за „Телеграф“:

– Г-жо Ковачева, какво виждате за българския народ през новата 2023 година?

– Първо започвам с едно послание, което ми се казва Свише, че трябва да предам. То гласи следното: „Слава във висините Богу и на Земята мир! Между човеците благоволение!“. Предавам го на целия български народ с пожелание за здраве, късмет и просперитет. В момента ми се казва, че в България ще има промени, които през март ще се почувстват по-осезаемо.

Тия промени ще бъдат и политически, и геостратегически. Ще има много обърквания дотогава, пак ще има напрежение, докато се оформи кабинет, който ще започне положителни промени, макар и не чак такива, каквито иска народът. Пак ще има бунтове, но в крайна сметка до лятото нещата ще се кротнат. Като цяло за България промените ще настъпят, но не толкова и такива, каквито искаме. Още сме във фаза, от която ще излезем чак в края на годината. Тогава по-осезаемо българинът ще почувства това, което иска.

– Ще има ли природни катаклизми?

– Ще има катаклизми, но слаби, няма да бъдат фатални, няма да бъдат сериозни. Ще има наводнения, казва ми се, че ще е заради планетни влияния. Като цяло големи катаклизми българския народ не го очакват. Просто трябва да се въоръжи с търпение до есента на годината.

– Какви усилия трябва да направят хората?

– Народът трябва да промени духовния си свят, за да види, че около нас има неща, които трябва да дойдат и те ще дойдат.

– Кой или какво ще дойде?

– Край нас има наши братя и сестри от други планети. Бог ги е пратил, за да ни помагат. За да ни лекуват, за да ни дават духовна сила. Много хора ще започнат тази година контакти с тези извънземни и чрез духовни промени народът сам ще излезе от ситуацията, в която се намира. Ще започне да гледа по друг начин на света, ще гледа с други очи – няма да е затворен.

Нека да знаем, че извънземните са около нас и те са пратени за наша помощ. Колкото и странно да ви звучи, колкото и някои да не повярват в това – те са около нас и няма да ни оставят, те са просто пратеници Свише.

Аз самата нямам контакт с тях, но ми се казва, че те са край нас, за да ни помагат. Искат от нас да бъдем по-духовни. Те ще направят връзка и на когото е необходимо ще се появят.

Именно през 2023 г. много повече българи ще установят връзка с този висш разум. То и сега има хора във връзка с него, но те се страхуват да не ги помислят за луди, а това не е лудост. Това е новият свят, новият мир, новото развитие на човечеството.

– Казвате, че извънземен разум е благосклонен да помага на хората на Земята?

– Да. Те отдавна са около нас, но ние все не ги приемаме. Обаче е дошло време и тази година много българи ще установят връзка с тях. Ще се спуснат събития, които ще помогнат на хората да осъзнаят всичко. Над България, над Хърватия и над Босна има извънземен разум. Бог е най-благосклонен над тия държави в момента.

– А има ли извънземен разум, който е враждебно настроен към хората?

– Да, има, но висшите сили не позволяват този разум да докосне Земята. Има тъмни енергии, които Бог просто не позволява да ни достигнат, особено България. Над нея има извънземен разум от 4 планети. Той е добронамерен, доброжелателен, обърнат към нас. Ние сме богоизбран народ. Ние сме народ, който Бог пази от векове.

– Защо тогава минаваме през толкова трудни изпитания?

– За да бъдем вкарани в пътя, да ни бъде показана светлината – че трябва да прогледнем и духовно. Докато не прогледнем духовно, така ще бъдат нещата. Има много добри хора в България, но има и зли. Бог е допуснал турското робство, защото с това сме си изплатили много злини, но Бог винаги ни е пазил и продължава да ни пази.

– Вярата на българина в Бог ще стане ли по-силна?

– Да, ще стане. Хората ще започнат да се докосват повече до духовното, защото между нас има много хора, които търсят духовното, но не намират начин как да го открият. Бог ще им го открие чрез знаци, чрез връзки, чрез хора, за да усетят божествената намеса и любовта на Бог към хората.

– Значи ние се отдалечаваме от 100-процентовия материализъм, търсенето все на пари?

– Да, това е важното. Именно това искат да ни покажат висшите сили. Сам Господ е казал: „Какво е щастието ти, ако имаш всичко, а изгубиш душата си?“.

– Казвате, че Бог не допуска България да бъде засегната от зли сили, а кой я пази?

– Виждам Свети Иван Рилски, който с един голям сребърен кръст пази България.

– Каква ще е 2023 година за цялото човечество? Какво ще се случи с COVID-19?

– Казва ми се, че COVID-19 е бил едно изпитание, което човечеството е трябвало да премине, за да се пресее. Той ще изчезне малко по малко и в крайна сметка ще се отървем от тая болест. Европа търси изгода от много неща и се опитва да манипулира някои държави. Европа ще си остане такава, каквато е. На България Бог ще даде разум, за да разберем кое накъде и как да го правим. Няма да има толкова силно влияние над нас, както се опитват да ни го наложат.

– Енергийната криза в Европа ще се отразява ли на България?

– От кризата ще излезем. Може да сме на дъното, но бавно излизаме, дърпаме се нагоре. Аз се намирам в домашния ми параклис, където има 90 икони, отвсякъде ми се говори.

– Преди време прогнозирахте пред нас, че войната в Украйна няма да ни засегне пряко, а кога ще завърши?

– Путин не го казва, но той обича България и няма да й посегне. Конфликтът между Русия и Украйна ще приключи това лято. Ще има договаряния. Така е писано и така ще стане.

– Каква е цената на вашата дарба? Вземате ли пари, за да помогнете на човек с ясновидските си способности?

– За моята дарба никога не съм поискала пари. Помагат ми хората, кой каквото желае и каквото обича, но аз никога не казвам: „Искам толкова“. Бог каза, че с дарбата търговия не се прави. Използвам дарбата си за благото на хората, ако те искат, могат да се отблагодарят, а не по ценоразпис.

Като събера някой лев повече, Господ ми казва за кой човек или църква да ги дам. Зад гърба си нямам пари. Искам да работя за Бог. Докато съм тук на Земята да си върша мисията. Не ме вълнуват нито парите, нито славата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене