Лекари се борят за живота на 4-г. Александрин залят и запален с бензин

Лекарите в Пирогов продължават борбата за живота на 4-годишния Александрин от Благоевград, който вчера обгоря тежко, залят с бензин.

Детето е с 80 % изгаряния по тялото. Детска игра, завършила с тежък инцидент, така от полицията обясниха случилото се, след като повече от 2 часа разпитваха бащата на момченцето, за когото бе казано първоначално, че е виновен за случилото се.

Тази сутрин в ефир бащата заяви, че е натопен от санитарка от Спешния център, а не от жена си. Санитарката чула, че детето говорило нещо за баща си, че ще му се кара и е разбрала, че той бил виновен. Така от дежурния медицински екип предали в полицията, че бащата е в основата на тежкия инцидент. След подадената информация полицаите задържаха за разпит бащата, който е дал показания, подкрепени от свидетели.

Бил на работа, когато му съобщили за инцидента, хукнал към болницата, откъдето го взели полицаите. Какво се е случило разказал на родителите си по големия син -7 годишно момче. Играели си в двора, запалили огън с бензин  и Александрин паднал в огъня. Развикал се, притекли се съседи, дошла и майката, която била в къщата с по-малките деца и хукнали към Спешен център. Състоянието на детето е тежко, според родителите му, предстои операция. Очаквайте подробности около състоянието на момченцето.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене