Топ Преса TV – Чакръкчията Кирил Димитров от Благоевград

След наша публикация за чакръкчията Кирил Димитров телефоните в редакцията ни прегряха от въпроси. Напомняме ви, че телефона за контакти и най-точна информация за метода на безполезното лечение на дископатия е: 0877 22 30 26

Kiril

K.D.BL

ВИДЕО

Заради вашия интерес към чакръкчията, екип на Топ Преса ТВ отиде на място, за да заснеме метода на лечение. Приемната на лечителя в момента се намира на 15 километра от Благоевград в посока Симитли по главен път Е79. Стигайки до приемната забелязваме четири автомобила на паркинга. Кирил Димитров ни посреща с усмивка. Огромен климатик е загрял помещението и чакащите пациенти са седнали на по кафе. Нарочно не се представяме, че сме от най-голямата медия в Югозапада, за да видим какви са настроенията и впечатленията на чакащите. Питаме ги от къде са разбрали за способностите на Кирил. Едни споделят, че са чели интервюто в Топ Преса, други от познати, а трети са негови пациенти от доста време и чакръкчията се е превърнал в техен семеен лекар. След което се представихме и питахме дали може да снимаме как Кирил, ще направи процедура. Разбира се не всички се съгласиха, да застанат, пред нашата камера, защото както те самите споделиха: “Не искаме да се показваме, защото имаме приятели лекари” А както знаем, лекарите не лекуват това, поне не безплатно или чрез далаверата “Здравна каса”.

Първата жена, която ще представим е г-жа Стоименова. Разбрала за Кирил от вестник Топ Преса.

Elena_Stoimenova

Казвам се Елена Стоименова, от Благоевград… За този човек разбрах от вашия вестник. Обадих му се по телефона. Имах болки в гърба, по- точно имам дискова херния. Говорих с него, обясних му за какво става въпрос. Доверих му се… Идвам тук вече два пъти, няма дърпания, няма болка. Аз съм доволна….

Elka_Hristova

Аз съм Елка Христова, Имах болки и на двата крака. Убих си ги точно в глезените. От спешния център ми казаха, че нямам нищо, а аз търпя болки един месец и повече. Те ми казаха да слагам само риванол , а то краката ми са надути от колената надолу. Само за половин ден ми се надуха краката. И не можаха да ми мине болката… Слагам компреси с риванол, то нищо не помага. Разбрах от Топ Преса за чакръкчията Кирил Димитров… Просто Бог му е дал дарба. Той, като работи не дърпа, както другите. Просто много леко пипа… С някаква вода разтърква с домашен сапун. Извадих крака си от легена и то болката вече е отминала. Много съм му благодарна. Благодарна съм и на Топ Преса, защото ние разбрахме за него, от там.

Angelov

Казвам се Антон Ангелов, от Благоевград. Имах проблеми с дископатията. През 2-3 години ме стяга. И случайно разбрах за Кирил от приятели. Разбрах, че той помага за лекуването на такива неща. Отидох при него поговорихме си, казах му, че не мога да стана от леглото. Веднага го питах, да не би да направи нещата, още по- зле… Да не се изкривя повече. Той ме успокои, че няма да боли въобще. Легнах на едно легло, започна да ме маже с нещо да прави масажа. Изведнъж усетих някакъв пулс, там където ме облеше започна да пулсира и усетих как болката отшумява. Това продължи 10-15 мин. Станах от леглото, седнах и усетих, че вече не ме боли, така както при събуждането. Беше ми много интересно, чудех се дали е възможно.

Кирил Димитров: Моята цел към клиентите е, не да ги мамя, а да ги лекувам. Ако няма облекчение, след процедурата просто няма смисъл да продължаваме. Значи, аз не мога да му помогна. Ни най-малко ми е целта да лъжа хората, да идват по 7-8-10 пъти… И да не се заблуждават, като ходят на други места. Някой да ги подлъгва, да търпи , че след еди колко си процедури, ще има облекчение. Там има 100% е измама…

За връзка с Кирил Димитров:
GSM: 0877 22 30 26
www.KirilDimitrov.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене