СЛАВИ СЪСИПА ЛЕНА! Сценаристите му възпяха Бориславова: „Мандърсаха ме в чужбина… Ах минети ма взимети на тези парапети“ (ВИДЕО)

рутална песен за говорителката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова съчиниха сценаристите на Слави Трифонов, видя ПИК. Аранжиментът на парчето е взет от култовата песен от 90-те на Петра – „Хищна хиена“.
В текста, изпят от самите сценарист в предаването им по телевизия 7/8, те описват Бориславова като „уморена кака Лена, гладна хиена“ и преразказват кратката й политическа кариера.

В клипа към песента са използвани и две от култовите видеа на ПИК – от стълбището пред любовната квартира и от Солун.

„Обещаха ми заплати, а само кревати. Мандърсаха ме в чужбина, ах чужбина, не ми се размина“, пеят сценаристите на Слави.

„Нощи омайни, купони безкрайни и с Наско пуших до зори“, е друга култова част от песента, придружена с кадри на бившия министър на културата Атанас Атанасов, по-известен и като „Аз съм Наско“.

„Ах минети ма взимети на тези парапети. В апартамент ще вляза аз в този час. Да уредя далавера с Киро премиера , че баджанаци правя аз“, гласи единият куплет от песента, а видеото към нея е от стълбището пред любовната квартира на Бориславова и Петков.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене