ПРОВЕДЕ СЕ ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – КОМПЕТЕНТНА, ЕФЕКТИВНА И ЕФИКАСНА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ В УСЛУГА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА”

images

На 29.10.2014 г. се проведе встъпителна пресконференция по проект „Община Гоце Делчев – компетентна, ефективна и ефикасна общинска администрация в услуга на гражданите и бизнеса”. Целта на събитието беше да бъдат представени проектните цели, планираните дейности и очакваните резултати от изпълнението им.

 

Проектът се осъществява по Договор за безвъзмездна финансова помощ № М13-22-125/ 04.08.2014 г. с финансовата подкрепа на Оперативна програма Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Общата стойност на договора е 75 653,33 лева, а продължителността на проекта е 12 месеца – до 04.08.2015 г.

Обща цел: Повишаване на професионалната компетентност на служителите в Община Гоце Делчев, за осигуряване на качествени, съобразени с нормативните изисквания услуги.

Специфични цели: Повишаване на капацитета на служителите на администрацията на община Гоце Делчев, чрез подобряване на квалификацията на служителите и при изпълнение на служебните им задължения.

Целевата група обхваща служителите на Общинска администрация Гоце Делчев; кмета на общината, заместник-кметовете, кметовете на кметства и кметските наместници.

Като основни дейности по проекта ще бъдат проведени 4 обучения на целевите групи на различни теми, както и 5 обучения в Института по публична администрация.

Очакваните резултати са в края на проекта да бъдат обучени 84-ма служители на община Гоце Делчев, които да получат съответните сертификати от проведените обучения.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене