В Гоце Делчев стискат палци да домакинстват на финалния турнир за купата, треньорът Ив. Букурещлиев: Фаворит се става с игра…

Oкончателно станаха известни съперниците на ХК „Пирин“ (ГД) в турнира за купата на България до 16 г., които се класираха във финалната четворка. На пътя на неврокопчани в битката за трофея застават „Локомотив“ /ГО/, „Чардафон“ и „Осъм“. Двубоите за излъчване на победителя са насрочени за 21-23 януари, а домакинът ще бъде определен в началото на новата година, когато ще се тегли и жребият за полуфиналните двойки. В Гоце Делчев стискат палци изборът да падне върху южния град, който вече има опит в провеждането на подобни надпревари. Другите кандидати са Горна Оряховица и Велико Търново. Краткото време за подготовка налага момчетата на Иван Букурещлиев да съкратят максимално зимната си ваканция и да подновят тренировки веднага след празниците.

„Предстои ни упорита работа, за да се представим силно. Не ни слагат сред фаворизираните отбори, което е добре за нас. Всеки противник трябва да се уважава, но без да има страх. Фаворит се става с игра, която се показва на терена“, коментира предводителят на пиринци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене