Домакинът А. Кьойбашиев разработи модел и уши фенска шапка за привържениците на „Пирин“ (ГД)

Домакинът на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ахмед Кьойбашиев се превърна в своеобразен манекен на спортни артикули, след като цъфна с чисто нова шапка на любимия си отбор. Тя е издържана в традиционния зелен цвят и е добавен черен, а десенът е едро каре. Новият артикул не слиза от главата на атрактивния член на работния екип на стадиона по време на целия му работен ден.

Придобивката е разработена по идея и поръчка на самия Ахмед, който я рекламира, и всеки, който желае, може да се уреди чрез неговото посредничество. Това пък на практика е първият фенски артикул, който излиза на бял свят след 2016 година, когато за кратко президент на клуба бе Иван Арнаудов, по чието време имаше пуснати на пазара фланелки, шалове и други вещи за запалянковците с цветовете и емблемата на неврокопчани.

Макар и да не споменава лично, близки до Ахмед Кьойбашиев разкриха тайната, че именно той е избрал както кройката, така и десена на новата си придобивка, за да засвидетелства още повече любовта си към „Пирин“ (Гоце Делчев). Пак според близки до него домакинът на гоцеделчевци се е подготвил за Нова година да поднесе такива шапки като изненада на свои близки с подобаващи пожелания. Самият той има идея да предложи на клуба и феновете, които желаят, да бъде направена поръчка за подобни шапки, които да бъдат и със съответната надценка, която да отиде за подпомагане бюджета на зелено-белите.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене