Второ самоубийство за 2 дни в Благоевград! Майстор-стругар се обеси на вратата в дома си в кв. „Струмско“

Без име

Бившият майстор-стругар в Текстилния комбинат в Благоевград Стою Ташев е открит мъртъв, увиснал на бесило на вратата в дома си. Трагедията станала вчера около обяд в кв. „Струмско“, на ул. „Броди“ №12. Стругарят е намерен от жена си Роза, която веднага подала сигнал на тел. 112.

„Животът му се преобърна преди няколко години, разболя се и се отчая”, каза съпругата му, която превъзмогна мъката от случилото се и през сълзи разказа: „Има сърдечен проблем и претърпя тежка операция с поставяне на 2 байпаса, после направи и инсулт, и така болестите го налегнаха и депресираха. Цял живот е работил като майстор, сега е пенсионер, навърши 64 години, но за съжаление вместо да се радва на живота, си отиде… Ще изчакаме дъщерята от Чехия да пристигне за последно сбогом”, заключи с мъка почернената жена.

Фамилията има две деца – дъщеря и син.

Това е вторият смъртен случай със самоубийство само за 2 дни в Благоевград, навръх Димитровден 54-годишна благоевградчанка, майка на две деца, се хвърли от третия етаж на жилището си. Борбената жена също се отчаяла от живота заради несигурни доходи. От началото на годината само в Благоевград има регистрирани 8 случая на самоубийство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене